Inför bröllopet – förlovningsfotografering

Hon/han sa ja och nu sitter ni där med en ring på fingret och det är dags att planera bröllopet. Så inför bröllopet så finns det massor att tänka på och komma ihåg. Men en sak jag varmt rekommenderar är en förlovningsfotografering för att föreviga denna fina stund i livet. Bokar ni in mig som er bröllopsfotograf så ingår det en fotografering för att skapa dessa mysiga bilder tillsammans. Bilder som ni kan använda till inbjudningskorten eller bröllopshemsidan till exempel. Eller bara njuta av!

Inför bröllopet - förlovningsfotografering

Att boka en förlovningsfotografering inför bröllopet är en smart idé. För det gör att ni får testa på att stå framför en kamera, vilket inte många är jätte bekväma med. Det gör att ni får se hur fotografen arbetar och hur den det kommer kännas på bröllopsdagen, vilket kommer leda till att ni är mer avslappnade på självaste bröllopsdagen. Ni får lära känna er fotograf lite bättre, får en känsla av vem den är och hur den får er att slappna av framför kameran.

Hos mig får ni små enkla uppgifter att utföra som gör det avslappnat och inte så stelt att vara framför kameran. Dessa uppgifter i sin tur gör att det blir naturliga reaktioner och känslor på bilderna. Dessutom har ni rätt roligt och det blir ofta mycket skratt!

Boka mig som er bröllopsfotograf? Läs mer här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige