Parfotografering Stockholm

Avslappnat, roligt och kärleksfullt

Nyförlovad?
Eller bara galet kär?

Här har du en rolig och Avslappnad parfotografering för dig

Är du sådär härligt underbart kär så det pirrar i hela kroppen när du tänker på den där speciella personen? Se till att spara den här känslan i bilder genom en parfotografering. Dessa bilder är fantastiska att titta på och påminnas om hur underbar er kärlek är. Bilder som ni kommer ha kvar för all framtid som ett fint minne om hur det pirrade, de kärleksfulla blickarna och hur mysiga kramarna var.

Min stil handlar om att fånga äkta, känslomässiga stunder samt att skapa naturliga känslor genom att dirigera mina kunder för att hjälpa dom ha roligt och få interagera tillsammans. Jag älskar skratt, detaljer och romantik.

Det är jag som är Frida

Jag är specialist på att få människor bekväma framför kameran, på att fånga kärlek och berätta historien kring denna magiska tid. Jag är en glad tjej som har en underbar fascination till kärlek i alla dess former. Har sett både Vänner, Gilmore Girls och Notting Hill alldeles för många gånger, men kan inte sluta. Dessutom älskar jag choklad, hundar och bohemisk stil. 

Jag är fotografen som guidar er till en avslappnad och mysig upplevelse.

Läs mer om mig >

parfotograf

Min filosofi är enkel. Vi ska ha roligt! Det ska vara avslappnat, roligt och kärleksfullt. Vi tar vackra bilder för att minnas den här speciella tiden i ert liv. Ett ögonblick blir ett fint minne som du och din partner kommer värna om för all framtid.

"Får en att le

W O W !! Frida är en person som får en att le från första stund, ett leende som håller i sig långt efter mötet. Hon är en underbart härlig person som tar fram det bästa i sina kunder och som gör fotograferingen till en upplevelse. Otroligt professionell, nyfiken och har alltid nära till skratt. Hon vet vad hon gör och hon kan få den mest kameraskygga personen till att känna sig avslappnad.
Vi kommer alltid att rekommendera Frida om någon ska föreviga ett ögonblick, för vi vet hur grym hon är på att fånga känslan i sina bilder. Vi är evigt tacksamma!

Johanna + Linus

från första stund, ett leende som håller i sig långt efter mötet."

"Vilken underbar

Inga ord kan beskriva denna känsla!!! Vilken underbar och fullständigt magisk stund du gav oss, hade inte ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig detta resultat. Båda var så nervösa inför fotograferingen men du fick oss att slappna av med din värme och närvaro och resultatet blev därefter, magiskt.

Helt underbara bilder som vi kommer att bära med oss resten av våra liv. Vi är så tacksamma för att du tog dig tiden och förevigade vår kärlek i form av dessa bilder som kommer att vara en ständig påminnelse om att ta vara på varandra, varje dag. TACK!

Aleksandra + Ivan

och fullständigt magisk stund du gav oss"

"Frida har en väldigt varm

Att fotograferas av Frida är som att tillbringa tid tillsammans med en god vän.

Ville så väldigt gärna lyckas med fina förlovningsbilder på mig och min sambo, så jag var nervös inför fotograferingen. Men Frida har en väldigt varm och välkomnande energi, och hennes förmåga att ge oss ”uppgifter” på ett glatt och lekfullt sätt gjorde att vi rörde oss helt naturligt och inget upplevdes påtvingat eller krystat. Jag är överlycklig för bilderna, Frida fångade magi och jag ser jättemycket fram emot att njuta av dom livet ut.

Alexandra + Cristopher

och välkomnande energi"

"En sprudlande glad

Frida är sååå grym! Hon är en sprudlande glad och varm person som lyckas fånga stunden, ljuset och så mycket kärlek i varenda foto. Hon fick oss att glömma bort kameran med massa skratt och mys, vilket syns då fotona verkligen är helt magiska och genuina.

Tusen tack Frida för att du förevigat vår kärlek, så sjukt värt!!! ♡

Marie + Joakim

och varm person som lyckas fånga stunden"

"Hur lyckas du

Men WOOOOOW FRIDA?! Jag tror jag dog lite, hur lyckas du skapa magi varje jäkla gång?! Vet inte hur vi ska kunna tacka dig. Detta är verkligen helt ovärderligt för oss!

Ska gå och gråta en skvätt nu!

Marzia + Pico

skapa magi varje jäkla gång"

Nästa

Självklart ska ni föreviga fantastiska kärlek! När ni väljer att boka en tid hos mig hittar vi en tid och plats som fungerar för er och passar den stil ni vill ha. Kanske vill ni göra en aktivitet under fotograferingen, ha en picknick eller åka skridskor. 

Läs mer om hur det går till att boka nedan.

Hur går det till?

Få se dina bilder i ett vackert galleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder ni vill köpa, eller varför inte välja alla.

Leverans

04.

Ni väljer helt själv hur ni vill forma er fotografering, vilken typ av plats ni vill fotas vid och aktivitet för dejten. 

Fotografering

03.

Finns det en ledig tid så skickar jag en faktura på bokningsavgift samt ett avtal för att boka din tid.

boka

02.

Fyll i formuläret nedan och berätta om er för att skapa kontakt och se tillgänglighet.

Förfrågan

01.

Fotograferingen

Här kommer ni få vara med om en upplevelse som firar er kärlek till varandra genom en rolig och mysig fotografering. Genom enkla uppgifter som gör att ni håller er i rörelse, som gör det enkelt att få till naturliga bilder utan att det blir stelt kommer vi tillsammans busa och mysa. 

För att ni ska få ut det bästa av upplevelsen så är er enda uppgift att försök få den andra att skratta - alla sätt ni kan komma på är bra, tex kittla eller viska något knasigt i örat. Låt ert fokus vara på att få den andra att ha kul. Det kommer bli massor med kramar och pussar, men även en hel del bus.
Som sagt, vi ska ha kul!

Att tänka på

Väljer ni det större paketet har vi mer tid att arbeta på, vi kan göra fler aktiviteter samt byta plats under fotograferingen.
Men den kortare passar för en liten mysig stund tillsammans. En stund för er att kramas och gosa på.

Tid

Om ni är frusna av er så ta lager på lager för att hålla er varma om det är en kylig dag. Men ni kommer stå och kramas och skapa massa värme både för er själva och för bilderna.

Kläder

Jag hjälper er att känna er bekväma framför kameran, oroa er inte om ni känner er ovana. Vi kommer ha roligt ihop och skratta massor! Jag dirigerar er så att det blir lätt att få en bra stund.

Ovana

Här är mina

PAKET

Deluxe

En längre fotografering där vi hinner med fler aktiviteter eller flera platser att fota vid.

4400 kr

Fotografering

Webbgalleri

Fotografier

Fine art förstoring

Service

Upp till 60 minuter fotografering på valfri plats inom Stockholm

Ett webbgalleri med urvalet av bilderna för att du ska kunna välja vilka du vill ha.

15 högupplösta bilder ingår

Det ingår 1 stycken 40x50cm förstoring

Support innan, under och efter fotograferingen

Mini

Passar dig som bara vill ha några få bilder på er tillsammans

3300 kr

Fotografering

Webbgalleri

Fotografier

Service

Upp till 30 minuter fotografering på valfri plats inom Stockholm (tillkommer kostnad utanför Stockholm)

Ett webbgalleri med urvalet av bilderna för att du ska kunna välja vilka du vill ha.

5 högupplösta bilder ingår

Support innan, under och efter fotograferingen

När ni fått urvalet kan ni välja att köpa till extra bilder från 290 kr/st. Kunder investerar i genomsnitt 5800 kr per fotografering.

Berätta mer om er två och era idéer kring fotograferingen.

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om ni saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Kontakta mig

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige