En riktigt favorit bland mina gravidklänningar

Garderob med gravidklänningar att låna

Det här var 2023 års stora investering när det kommer till gravidklänningar. Och en absolut favorit hos mig, för titta bara på den! Hur fin är den inte? Och extremt mångsidig då man kan styla banden precis som man vill. Sen att Alice är otroligt vacker i sig med sin fina mage gör det inte sämre.

Jag försöker hitta gravidklänningar som jag själv faller för, det gör det extra roligt att fota dom. Jag vill att du ska ha en garderob full med vackra klänningar som du kan välja mellan. Men såklart ser jag till att det finns något för alla. Det finns alla olika typer av stilar, enklare varianter eller som denna mer exklusiv.

Denna är i vackert silkestyg med långt släp och band som kan anpassas beroende på hur man vill att toppen ska se ut. I vackert rostfärgat tyg.

När man är gravid så förändras kroppen massor och ständigt, det går fort att växa ur kläder och det kan kännas lite trist att behöva köpa en massa nya kläder. Speciellt köpa någon fin klänning som du kanske bara har en eller två gånger innan du föder. Därför har jag köpt på mig en massa fina gravidklänningar som du kan få låna inför din fotografering. Så du slipper tänka på att behöva köpa något nytt. Det enda är att din partner måste ha något snyggt till om denne ska vara med på bilderna. Hehe!

Kika på hela min garderob med klänningar här: Min garderob

Vill du låna denna klänning för din fotografering? Eller någon annan? Se mer här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige