Vinterfotografering vid Stadshuset

Det är vackert året om vid Stadshuset, men en vinterfotografering vid Stadshuset är ändå lite speciell. Denna dag hade det börjat töa, så det rann vatten från taken så det lät som det regnade. Men snön låg ändå fint nere vid vattnet, så vi fick till den där fina vinterkänslan trots allt. Med bara några veckor kvar till jul så visade platsen ändå från sin vackra sida.

Vinterfotografering vid Stadshuset

I väntan på sitt första barn så valde dessa finisar att gifta sig med föräldrarnas närvaro vid Stadshuset i Stockholm. Granen stod uppe och lyste i bakgrunden, vilket är lite extra fint. Stadshuset har så många fina platser man kan fota vid, så vi gick runt för att hitta de hörn där det var minst folk och där vi fick mysa i fred. För det är precis vad paren ska göra, de ska kramas, pussas, gosa och ha roligt. Kanske dansa lite om det finns möjlighet.

En vinterfotografering vid Stadshuset är på ett sätt bättre än på sommaren, för det är definitivt mindre folk på plats. Under sommaren är det väldigt mycket turister som hänger där, så det är mer stilla under vintern. Det enda som kan vara lite jobbigt är att du inte har någonstans att gå in och värma dig, om du inte räknar toaletten, så det gäller att ha med sig varma ytterkläder så ni håller er varma innan det är dags för er tur att vigas. Tänk även på att inte ta för sen vigseltid, för det blir mörkt fort på vintern och det blir mörkt inne i vigselsalen.

Men platsen är alltid vacker på bild, titta bara!

Planerar du ett bröllop vid Stadshuset? Kika in här för att läsa om hur du bokar mig som fotograf.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige