Nyföddfotografering i hemmet

Stockholm

Stort grattis till er lilla!

FRIDA FURBERG – Er nyföddfotograf

Wow, vilken magisk tid ni är inne i just nu. I väntans tider på något alldeles speciellt. Så mycket nytt och så mycket mysigt ni har att se fram emot. Det bästa som finns är ju bebisgos! Det är en väldigt speciell tid de där första veckorna med er nya lilla familjemedlem som definitivt är värd att förevigas. Ta vara på stunden och bara njut av att er lilla har kommit.

Min filosofi är enkel. Det ska vara avslappnat och mysigt. Vi tar vackra bilder för att minnas den här speciella tiden i ert liv. Ett ögonblick blir ett fint minne som du och ditt barn kommer värna om för all framtid.

Det är jag som är Frida

Här har ni en glad tjej vars lyckorus efter varje fotografering är enorm. Har sett både Vänner och Gilmore Girls alldeles för många gånger, men kan inte sluta. Och jag älskar choklad, färgen turkos och naturen. 

Efter tolv år som fotograf så har min styrka blivit att få människor avslappnade och bekväma. Något jag dessutom är riktigt duktig på är att fånga känslor och händelser på bild.

Jag är fotografen som guidar er till en avslappnad och mysig upplevelse.

Läs Mer om mig >

familjefotograf

Jag kommer såklart hem till er där ni är som mest bekväma! Fotograferingen bör ske inom de första två veckorna. Dels för att partner oftast är hemma på heltid då, men även för att bebisen sover som mest och är som lugnast.

Ni väljer ut en eller två platser i hemmet där ni plockar undan lite så det blir rent och fint, helst intill ett fönster då jag jobbar med naturligt ljus. Ni väljer själva om det endast är bebisgos i soffan/sängen som gäller eller om jag även ska fota amning/blöjbyte osv. Det ni vill ha förevigat! Vi kommer ha en mysig och stillsam stund tillsammans där jag helt enkelt fångar det som är, den känsla och harmoni som finns i hemmet.

Så funkar en nyföddfotografering i hemmet

Få se era bilder i ett vackert galleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder ni vill köpa, eller varför inte välja alla.

Leverans

04.

Vi håller till hemma hos er där ni känner er bekväma och så ni slipper ta er iväg. Städa undan 1-2 platser där vi håller till (säng + soffa är vanligast).

Fotografering

03.

När bebis väl kommit så bokar vi in exakt datum för fotografering.

boka

02.

Fyll i formuläret nedan och berätta om er. Ni bör höra av er redan under graviditeten för att boka, då skickar jag en faktura på bokningsavgift samt ett avtal.

Förfrågan

01.

Er lilla bebis är värd att få fotas. Det är en så kort tid som de är riktigt nyfödda och små, ta vara på den stunden och föreviga den i magiska minnen.

Skapa minnen – Kontakta mig!

Boka direkt >

Så fungerar en nyföddfotografering

En nyföddfotografering är en mysig stund på upp till 90 minuter. Detta för att ni inte ska bli stressade om den lilla bestämt sig för att skrika massor eller skulle behöva matas. Vi tar den tid vi behöver.


Tid

Vad ingår?

I paketen får ni 5 högupplösta fotografier som ni väljer från ett urval (som ni får en vecka efter fotograferingstillfället). Självklart kan ni köpa till extra bilder.

Små bebisar är omöjliga att planera runt, så det finns ingen anledning att känna er stressade ifall det behöver matas, byta blöja eller skuttas runt. Jag fångar allt ni vill på bild och tar det lugnt under de stunder ni vill gå iväg.

Välj en eller två platser i huset där ni vill fotas och plocka bort så mycket som möjligt på den platsen så det är rent och fint, gärna intill ett fönster då vi jobbar med naturligt ljus.

En avgift på 2000 kr sker vid bokning, resterade faktureras efter urval av bilder.

Att tänka på

Här är er

• Support innan och efter fotografering
• Fotografering upp till 90 minuter på valfri plats inom Stockholm
• Webbgalleri med bilder för urval 
• 5 högupplösta digitala bilder

3.500 kr

INVESTERING

När ni fått urvalet kan ni välja att köpa till extra bilder från 290 kr/st. Kunder investerar i genomsnitt 5400 kr per fotografering.

Kombinera med en gravidfotografering och få ett paketpris.

Familjefotografering

Jag fotar såklart även de årliga familjebilderna åt er. En avslappnad och mysig stund med familjen ute i naturen.

Läs mer om det här

Berätta mer om er och era idéer kring fotograferingen.

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om ni saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Kontakta mig

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige