Bröllopsfotogafering på Stadshuset i Stockholm

Vackra, varma och kärleksfulla bröllopsbilder

Stort grattis! Vilket underbart beslut ni tagit att gifta er. En vigsel vid Stadshuset i Stockholm är väldigt intim och mysig. Vare sig ni valt att gifta er med de allra närmaste eller själva. Det första ni ska göra när ni tagit beslutet är att boka er tid vid stadshusets hemsida. När väl det är gjort så är det dags att planera hur ni vill att dagen ska firas, och såklart boka in er fotograf.

Jag har fotat många bröllop i alla dess årstider vid Stadshuset under mina år. Så jag har koll på alla fina platser i området och alla vinklar som man kan fota vid för att undvika så mycket folk som möjligt.

Det är jag som är Frida

Jag är specialist på att få människor bekväma framför kameran, på att fånga kärlek och berätta historien om er stora dag. Passar dig om du vill ha roligt på din dag och tycker känslorna är viktigast på bröllopsdagen. Jag älskar allt som har med spetsklänningar, spretiga blommor, brudbågar, utomhusvigslar, boho-chic eller bara massa med kärlek att göra.

Jag är fotografen som guidar dig genom den drömdag som du förtjänar.

Läs Mer >

Bröllopsfotograf

REFERENS : Bröllopsfotograf Frida Furberg

"Fotona blev extremt fina och hon lyckades fånga 'oss'!"

Allt var superenkelt och smidigt redan från första stund. Frida är otroligt professionell och duktig men samtidigt inkännande och flexibel. Hon förstod exakt vad vi var ute efter och kunde därför se till att fotona blev precis så som vi önskade. Fotona blev extremt fina och hon lyckades fånga "oss" på ett varmt och fint sätt. Även allting runtomkring var proffsigt skött, tydlig information från första början vilket gjorde hela processen enkel. Vi är otroligt nöjda över att vi valde Frida och skulle definitivt rekommendera henne till andra, utan tvekan.

- Ingrid och Rafik

Detta hinner vi med på 90 minuter

Jag föreslår alltid att vi möts upp ca en timme innan vigseln för att ta porträttbilderna. Stockholms Stadshus är väldigt vackert med många fina platser man kan fota vid. Räkna med ungefär 60 minuter fotografering för att ta sig runt på de olika platserna. Då det är en plats med mycket turister så rör det sig mycket människor här och man kan vara tvungen att vänta lite. Men med rätt vinklar och platser så blir det jättefint!

Porträtt

Vigsel

En kvart innan vigseln är det dags att skriva in sig. Och under tiden vi väntar så kan man ta några porträtt där inne. Vigseln är sen bara 2-3 minuter, så väldigt snabb.

Ni måste ha med er legitimation och två vittnen, vill ni kan jag vara ett av vittnena och sen kan dom stå med en ifall ni inte har med er gäster.

För att ni ska få egentid under porträttdelen och då familjen oftast kommer på plats strax innan vigseln så tar vi bilder med dom efter vigseln. Så efter gratulationerna så tar vi ett par minuter för att fånga familjen som är på plats.

Familjebilder

Bröllopsfotografering vid stadshuset

FRIDA FURBERG – ER BRÖLLOPSFOTOGRAF

Min stil handlar om att fånga äkta, känslomässiga stunder samt att skapa naturliga känslor genom att dirigera mina kunder för att hjälpa dom ha roligt och få interagera tillsammans. Jag älskar skratt, detaljer och romantik. 

Med en dokumenterande stil så fångar jag er dag med dess händelser, miljöer och detaljer. Jag fotar alla delar och de personer som kanske är med på dagen för att spara er kärlekshistoria i sin helhet. Fångar de där små stunderna under er tid vid stadshuset som ni inte ens tänker på innan och som gör så mycket efteråt.

Väl på plats så handlar det om att fånga er dag som den är och skapa en magisk upplevelse för er. En bröllopsfotografering är mer än bara bilder och ni förtjänar den bästa dagen ni kan få!

Ca 6-8 veckor efter bröllopsdagen kommer ni att få ett galleri med bilderna för att kunna ladda ner, spara för all framtid och skriva ut.

Efter att ni skickat iväg en förfrågan till mig så tar vi ett samtal för att gå igenom detaljerna. När ni är redo för att boka så faktureras en bokningsavgift på 50% av priset. Detta för att säkra ert datum. Resterande faktura skickas en månad innan bröllopsdagen. 

Bröllopsfotografering

Låt oss boka er

REFERENS : Bröllopsfotograf Frida Furberg

" En verklig talang!"

Frida gjorde verkligen ett toppenjobb på vår stora dag! Hon lyckades så bra med att fånga upp alla små glädjestunder och speciella ögonblick - en verklig talang! Fotona blev jätte vackra. Tack Frida!

- Olof och Diane

Så fort ni betalt in bokningsavgiften och skrivit under ert avtal så är ert datum bokat och säkrat.

Säkra ert datum

Välj det paket som passar er bäst! Vill ni ha ett vackert album med bilder från en speciella dag?

Välj paket

03.

02.

Fyll i formuläret nedan med information kring ert bröllop för att skapa kontakt och se tillgänglighet.

Förfrågan

01.

Här är mina

Stadshuspaket

Bokning för lördagar maj-september sker max 6 veckor innan bröllopsdagen.

Deluxe

90 minuter

Under 90 minuter så hinner vi med porträtt, vigsel och familjeporträtt utan stress.

9500 kr

Fotograferng

Alla bilder digitalt

Service

Reseersättning

90 minuter sammanhängande

Ni får ett galleri med alla bilder färdigredigerade i min varma stil. Ni får ca 60 bilder per fototimme.

Ni får service innan, under och efter bröllopet. Jag finns här för att hjälpa er!

Det ingår reseersättning till Stockholms Stadshus.

Fine-art FÖrstoring

En vackert förstoring från bröllopet på 40x50cm på Hahnemühle papper.

Standard

60 minuter

Under 60 minuter hinner vi med porträtten och vigseln och kanske en snabb session för familjebilder.

7500 kr

Fotograferng

Alla bilder digitalt

Service

Reseersättning

60 minuter sammanhängande

Ni får ett galleri med alla bilder färdigredigerade i min varma stil. Ni får ca 60 bilder per fototimme.

Ni får service innan, under och efter bröllopet. Jag finns här för att hjälpa er!

Det ingår reseersättning till Stockholms Stadshus.

Bra att veta

För att garantera ert datum kommer jag vid bokning fakturera er 50% av beloppet på ert bröllopspaket. Fakturan är på 10 dagar. Sedan skickas slutfakturan 4 veckor innan bröllopet.

Bokningsavgift

Backup

Jag fotograferar alltid på dubbla minneskort och jag fotar dessutom med två kameror ifall något oförutsett skulle hända. Alla bilder sparas sedan ner på en privat server. Efter leverans tar ni över ansvaret att backa up bilderna.

Alla timmarna är sammanhängande timmar. Skulle ni vilja lägga till mer tid utöver lyxpaketet går det givetvis bra! En extra halvtimma kostar 1 500 kr.

Tiden

Publicering

Givetvis får ni dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig ändra bilderna på något sätt. Bilderna får inte heller säljas till tredje part. 

Sommar BRÖLLOP VID STADSHUSET

Denna fina sommardag i Stockholm blev ett riktigt Cinderella bröllop då vi fick oss ett riktigt Cinderella moment när Shirin tog stegen upp till ingången till Stadshuset.

Till bröllopet >

VINTERFOTOGRAFERING VID STADSHUSET

Det är vackert året om vid Stadshuset, men en vinterfotografering vid Stadshuset är ändå lite speciell. Denna dag hade det börjat töa, så det rann vatten från taken så det lät som det regnade.

Till bröllopet >

Fulla gallerier på bloggen

Se fler inlägg på bloggen >

STADSHUSBRÖLLOP EN SOLIG HÖSTDAG

Stadshuset är en väldigt vacker plats en solig höstdag. Men jag skulle vilja säga att ett Stadshusbröllop alltid är väldigt vackert. Då det ser ut nästan lika dant året om.

Till bröllopet >

Bokning på lördagar maj-september sker max
6 veckor innan bröllopsdagen. 

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om ni saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Kontakta mig

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige