Bröllopsfotogafering på Stadshuset i Stockholm

Grattis!

Stort grattis! Vilket underbart beslut ni tagit att gifta er. En vigsel vid Stadshuset i Stockholm är väldigt intim och mysig. Vare sig ni valt att gifta er med de allra närmaste eller själva. Det första ni ska göra när ni tagit beslutet är att boka er tid vid stadshusets hemsida. När väl det är gjort så är det dags att planera hur ni vill att dagen ska firas, och såklart boka in er fotograf.

Jag har fotat många bröllop i alla dess årstider vid Stadshuset under mina år. Så jag har koll på alla fina platser i området och alla vinklar som man kan fota vid för att undvika så mycket folk som möjligt.

Det är jag som är Frida

Jag är specialist på att få människor bekväma framför kameran, på att fånga kärlek och berätta historien om er stora dag. Passar dig om du vill ha roligt på din dag och tycker känslorna är viktigast på bröllopsdagen. Jag älskar allt som har med spetsklänningar, spretiga blommor, brudbågar, utomhusvigslar, boho-chic eller bara massa med kärlek att göra.

Jag är fotografen som guidar dig genom den drömdag som du förtjänar.

Läs Mer >

Bröllopsfotograf

REFERENS : Bröllopsfotograf Frida Furberg

"Fotona blev extremt fina och hon lyckades fånga 'oss'!"

Allt var superenkelt och smidigt redan från första stund. Frida är otroligt professionell och duktig men samtidigt inkännande och flexibel. Hon förstod exakt vad vi var ute efter och kunde därför se till att fotona blev precis så som vi önskade. Fotona blev extremt fina och hon lyckades fånga "oss" på ett varmt och fint sätt. Även allting runtomkring var proffsigt skött, tydlig information från första början vilket gjorde hela processen enkel. Vi är otroligt nöjda över att vi valde Frida och skulle definitivt rekommendera henne till andra, utan tvekan.

- Ingrid och Rafik

Detta hinner vi med på 90 minuter

Jag föreslår alltid att vi möts upp ca en timme innan vigseln för att ta porträttbilderna. Stockholms Stadshus är väldigt vackert med många fina platser man kan fota vid. Räkna med ungefär 60 minuter fotografering för att ta sig runt på de olika platserna. Då det är en plats med mycket turister så rör det sig mycket människor här och man kan vara tvungen att vänta lite. Men med rätt vinklar och platser så blir det jättefint!

Porträtt

Vigsel

En kvart innan vigseln är det dags att skriva in sig. Och under tiden vi väntar så kan man ta några porträtt där inne. Vigseln är sen bara 2-3 minuter, så väldigt snabb.

Ni måste ha med er legitimation och två vittnen, vill ni kan jag vara ett av vittnena och sen kan dom stå med en ifall ni inte har med er gäster.

För att ni ska få egentid under porträttdelen och då familjen oftast kommer på plats strax innan vigseln så tar vi bilder med dom efter vigseln. Så efter gratulationerna så tar vi ett par minuter för att fånga familjen som är på plats.

Familjebilder

Bröllopsfotografering vid stadshuset

FRIDA FURBERG – ER BRÖLLOPSFOTOGRAF

Min stil handlar om att fånga äkta, känslomässiga stunder samt att skapa naturliga känslor genom att dirigera mina kunder för att hjälpa dom ha roligt och få interagera tillsammans. Jag älskar skratt, detaljer och romantik. 

Med en dokumenterande stil så fångar jag er dag med dess händelser, miljöer och detaljer. Jag fotar alla delar och de personer som kanske är med på dagen för att spara er kärlekshistoria i sin helhet. Fångar de där små stunderna under er tid vid stadshuset som ni inte ens tänker på innan och som gör så mycket efteråt.

Väl på plats så handlar det om att fånga er dag som den är och skapa en magisk upplevelse för er. En bröllopsfotografering är mer än bara bilder och ni förtjänar den bästa dagen ni kan få!

Ca 6-8 veckor efter bröllopsdagen kommer ni att få ett galleri med bilderna för att kunna ladda ner, spara för all framtid och skriva ut.

Efter att ni skickat iväg en förfrågan till mig så tar vi ett samtal för att gå igenom detaljerna. När ni är redo för att boka så faktureras en bokningsavgift på 50% av priset. Detta för att säkra ert datum. Resterande faktura skickas en månad innan bröllopsdagen. 

Bröllopsfotografering

Låt oss boka er

REFERENS : Bröllopsfotograf Frida Furberg

" En verklig talang!"

Frida gjorde verkligen ett toppenjobb på vår stora dag! Hon lyckades så bra med att fånga upp alla små glädjestunder och speciella ögonblick - en verklig talang! Fotona blev jätte vackra. Tack Frida!

- Olof och Diane

Så fort ni betalt in bokningsavgiften och skrivit under ert avtal så är ert datum bokat och säkrat.

Säkra ert datum

Välj det paket som passar er bäst! Vill ni ha ett vackert album med bilder från en speciella dag?

Välj paket

03.

02.

Fyll i formuläret nedan med information kring ert bröllop för att skapa kontakt och se tillgänglighet.

Förfrågan

01.

Även om ett bröllop på Stadshuset i Stockholm är kort så är det värt att förevigas i fina bilder.

Skapa minnen – Kontakta mig!

Boka direkt >

Detta ingår i alla paket

Det ingår 60 minuters fotografering, skulle ni vilja lägga till extratid så kostar detta 1400 kr per påbörjad halvtimme. Detta räcker till ca 40 minuter porträtt och vigsel.

Tid

Alla utvalda foton

Ni ska givetvis få hela berättelsen om er dag, därför ingår alla bilder i högupplöst format. Jag levererar ungefär 50 bilder på en timme. Leveranstiden är ca 6-8 veckor och leverans sker via ett online-galleri.

Reseersättning ingår i priset till Stadshuset.

Reseersättning

Jag kommer finnas här för alla frågor ni kan ha kring er dag, jag hjälper er gärna med att klura ut hur den ska formas. Dessutom kommer jag skämma bort er med massa extra grejer som ni kommer märka av när ni bokat. För mig handlar det om att ni ska få den bästa upplevelsen som går!

Service

Lyxpaketet

Det ingår 90 minuters fotografering, som ger er mer tid för tillexempel familjebilder eller porträtt på andra ställen. 

Tid

Album

Ett superfint linnealbum med 10 uppslag som är 20×20 cm. Det absolut bästa är att kunna bläddra i en bok och kunna titta på era egna bröllopsbilder.

Här är mina

Under 90 minuter så hinner vi med porträtt, vigsel och familjeporträtt utan stress. Dessutom får ni ett jättefint linnealbum med favoritbilderna som ett minne från dagen. Ni får ca 80-100 bilder.

Väljer ni paketet på 60 minuter så hinner vi med porträtten och vigseln och kanske en snabb session för familjebilder. Det ingår ca 50 bilder.

Lyxpaketet
90 minuter
9.500 kr

Baspaketet
60 minuter
7.500 kr

Stadshuspaket

Bokning lördagar maj-oktober sker max 6 veckor innan bröllopsdagen. November-April kan bokas närsomhelst.

Bra att veta

För att garantera ert datum kommer jag vid bokning fakturera er 50% av beloppet på ert bröllopspaket. Fakturan är på 10 dagar. Sedan skickas slutfakturan 4 veckor innan bröllopet.

Bokningsavgift

Backup

Jag fotograferar alltid på dubbla minneskort och jag fotar dessutom med två kameror ifall något oförutsett skulle hända. Alla bilder sparas sedan ner på en privat server. Efter leverans tar ni över ansvaret att backa up bilderna.

Alla timmarna är sammanhängande timmar. Skulle ni vilja lägga till mer tid utöver ert paket går det givetvis bra! En extra halvtimma kostar 1 400 kr.

Tiden

Publicering

Givetvis får ni dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig ändra bilderna på något sätt. Bilderna får inte heller säljas till tredje part. 

Bokning lördagar maj-oktober sker max 6 veckor innan bröllopsdagen. November-April kan bokas närsomhelst.

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om ni saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Kontakta mig

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige