Bröllopsfotograf Stockholm, Sverige och omvärlden

För dig som vill ha avslappnade, varma och kärleksfulla bröllopsbilder

Bröllopsfotografering

Varmt, ljust och glädjefullt

Det är jag som är Frida

Jag är specialist på att få människor bekväma framför kameran, på att fånga kärlek och berätta historien om er stora dag. Passar dig om du vill ha roligt på din dag och tycker känslorna är viktigast på bröllopsdagen.

Föredrar Pepsi Max över Cola, hund över katt och kärleksfilm över skräck.

Jag är fotografen som guidar dig genom den drömdag som du förtjänar.

Lär känna mig bättre >

Bröllopsfotograf

bröllopspaket

utlandsbröllop

Så spännande att planera den här dagen, även om det känns nytt och kanske lite läskigt då du inte gjort det förut. Visst är du en person som inte vill stressa eller oroa dig över något på din bröllopsdag? Du vill känna dig lugn, ha roligt och känna dig trygg i att dina leverantörer kommer ge dig en magisk dag.

Vem vill du ha bredvid dig på din bröllopsdag? En fotograf/bästis som är redo med en näsduk, ett plåster eller lite vatten? Någon med lång erfarenhet och vet precis vart de ska vara och när? Någon som kommer fånga de absolut viktigaste delarna av dagen och även de delar du inte tänkt på att du vill ha?

Då har du hittat rätt! Efter att ha fotat hundratals bröllop vet jag precis hur jag ska hantera alla olika situationer och skapa magiska minnen i form av bilder. Med mig vid er sida så kommer ni känna er lugna och avslappnade. Jag kommer dokumentera alla delar av er dag - stora som små.

Wohoo!! Du ska gifta dig!

Stort grattis!

Du kommer få den bästa upplevelsen ever!

Få hjälp med att skapa minnen med avslappnade, varma och glädjefulla bilder från bröllopsdagen.

Låt inte oron över att du är oerfarna att stå framför en kamera stoppa dig. Jag finns här för att få dig avslappnad, känna dig snygg och ha roligt tillsammans med din kärlek. Du kommer inte känna dig stel alls!

Glöm stela poser

Missa inget

Se till att hela din dag fångas i bilder. När du är 80 år och sitter och tittar i ert album kommer du älska alla detaljer från bröllopsdagen, allt från plats till personer närvarande.

Med över 100 bröllop fotograferade så har jag lärt mig var jag bör vara och när, samt hur jag ska hantera alla situationer som kan uppstå på en bröllopsdag. Jag kan det här med bröllop!

Lita på mig

Kontakta mig och jag kommer ge dig den bästa upplevelsen du någonsin haft.

Skapa kontakt

"Älskar det lilla extra som Frida levererar till sina bröllopspar!"

Vi är sååååå nöjda att vi valde Frida som fotograf till vårt bröllop. Hon lyckades verkligen fånga vår stora dag på bästa tänkbara sätt! Vi får inte nog av alla magiska bilder! Men utöver hennes fotografiska kompetens så älskade vi verkligen allt det ”lilla extra” som Frida levererar till sina bröllopspar både innan, under och efter den stora dagen. Otroligt personligt, proffesionellt och uppskattat!! ♥ ♥ ♥

- Nina och Jonas

"Hon gör ett väldigt proffsigt jobb!"

Vi är supernöjda med att vi valde Frida som fotograf till vårt bröllop! Under fotograferingen hjälpte hon oss verkligen att slappna av och känna oss bekväma. Frida är supermysig och enkel att ha att göra med samtidigt som hon gör ett väldigt proffsigt jobb. Bilderna blev fantastiskt bra! Ytterligare ett plus är de små presenter och överraskningar vi fått under resans gång, både före och efter bröllopet. Det uppskattades jättemycket och var absolut ingenting vi förväntat oss!

- Erica och Peter

Ta en titt behind the scene...

Vid bokning skickas en avgift på 50% samt ett avtal. Sen är ert datum bokat och säkrat. Wohoo!

Säkra ert datum

Välj det paket som passar er bäst! Vill ni ha med de nervösa timmarna under förberedelserna, tårtuppskärning eller starten på dansgolvet?

Välj paket

03.

02.

Fyll i formuläret nedan med information kring ditt bröllop för att se tillgänglighet.

Förfrågan

01.

Såhär går det till

Bara några dagar efter bröllopsdagen kommer ni att få en liten tjuvkik för att njuta av innan alla bilder dimper ner hos er. När ni fått dom så kommer även ett magisk album.

Efter bröllopet

06.

Bröllopsdagen är här! Woohoo! Ni kan slappna av, njuta och känna er fullt trygga med att ni valt en erfaren och lugn fotograf.

Fotografering

05.

Vi lär känna varandra och planerar er dag tillsammans för att göra det till den bästa dagen ever! BFFs!

Vi blir bästa vänner

04.

Detta ingår i alla paket

  • Bröllopsmöte
  • Bokningspaket
  • Planeringskalender
  • Förlovningsfotografering
  • Alla bilder digitalt (60 bilder per timme)
  • Bröllopsalbum 25x25 cm
  • Service innan, under och efter
  • Reseersättning/boende inom Sverige

Investering

Här är mina

Med detta paket så får ni varenda del av er bröllopsdag förevigad i bilder. Hela dagen fotas utan att behöva räkna timmarna. Vi börjar med förberedelserna och fortsätter under dagen till ca 30 minuter in på dansgolvet. Hela dagen fångas på bild!

Väljer ni paketet åtta timmar så hinner vi med sista stunden på förberedelserna, porträtt, vigsel, mingel och en bit in på middagen.
Denna är ganska heltäckande men man missar stora delar av förberedelserna, tårtan och dansen. Givetvis går det att lägga till fler timmar för 2.500 kr.

Heldag
31.900 kr

Paketet på fem timmar bokas endast lördagar under november till april och räcker för porträtten, vigseln, mingel och en liten stund inpå middagen. Denna är för er som inte vill ha helheten av dagen utan endast de viktigaste delarna enligt er. 

8 timmar
27.900 kr

5 timmar
24.900 kr

Är du ute efter flerdagarsbröllop så skicka en förfråga om offert!

BRÖLLOPSPAKET

Boka NU

Bokas ej lördagar juni-september

"Hon är fotografen som gör det där lilla extra!"

Vi är så glada att vi valde Frida som vår bröllopsfotograf! Frida har förmågan att verkligen fånga fina ögonblick och slutresultatet blir fantastiskt vackra och romantiska bilder. Hon är fotografen som gör det där lilla extra för sina kunder och bjuder på små trevliga överraskningar under hela processen. Dessutom är Frida väldigt flexibel och tillmötesgående, något som verkligen uppskattats.

- Marie och Robert

"Känslan, pirret, kärleken, sååå många fina bilder!"

Underbara minnen! TACK Frida! För att du var med oss på vår stora dag och förevigade den med dina fantastiska bilder! När vi tittar på bilderna är det som vi är tillbaka på vår bröllopsdag, känslan, pirret, kärleken, sååå många fina bilder fångade i en hundra del av sekund. Helt magiska! Även om vi var osäkra framför kameran var du väldigt säker bakom och du fick oss att känna oss jättetrygga. Du är omtänksam, varm och super proffsig!

- Helana och Fredrik

UTOMHUSVIGSEL – VAD SKA MAN TÄNKA PÅ

Att välja plats för er utomhusvigsel är nog bland det viktigaste. Det är viktigt att välja en plats som har bra ljus, tänk på vart solen kommer ligga om den är framme. Gifter ni er mitt i sommaren så kanske...

Till bröllopet >

BRÖLLOPSTIPS – VAD SKA MAN TÄNKA PÅ VID FÖRBEREDELSE FÖR BRUD?

När du planerar in vart ni kommer att göra er i ordning på den stora dagen finns det några saker att ha i åtanke om ni vill att era bilder ska bli riktigt fina. Vilket du såklart vill ha...

Till bröllopet >

REGN PÅ BRÖLLOPSDAGEN – INGET KAN STOPPA OSS!

Jag förstår att det finns många rädslor när det kommer till ens bröllopsdag. Vi vill ju att den ska vara perfekt! Men vad är egentligen perfekt? Är det inte att du och din kärlek säger ja till varandra? För det är ju...

Till bröllopet >

Bröllopstips på bloggen

Se fler tipsinlägg på bloggen >

Min bucketlist

Om du gifter dig på någon av dessa ställen och bokar heldag så får du en rabatt på 20%

Det finns magiskt vackra platser att gifta sig på och dessa är några som jag drömmer om att få fota ett bröllop på. Kanske är det platsen ni valt att gifta er på? Toppen! Då utgår en rabatt på 15% om ni väljer att boka en heldag med mig (12 h).

Europa

Världen

Grekland
Spanien
Frankrike
Kroatien

Hawaii
Bali
Kanada

sverige

Gotland
Fjällen
Västkusten

Ska ni gifta er utomlands?

LÄS MER HÄR! >

Planerar ni att ta bröllopet på en annan plats än här hemma i Sverige? Underbart! Läs mer om hur det funkar att ta med mig som fotograf dit.

Ta med mig!

Bra att veta

För att garantera ert datum kommer jag vid bokning fakturera er 50% av beloppet på ert bröllopspaket. Fakturan är på 10 dagar. Sedan skickas slutfakturan 4 veckor innan bröllopet.

Bokningsavgift

Backup

Jag fotograferar alltid på dubbla minneskort och jag fotar dessutom med två kameror ifall något oförutsett skulle hända. Alla bilder sparas sedan ner på en privat server. Efter leverans tar ni över ansvaret att backa up bilderna.

Alla timmarna är sammanhängande timmar. Räkna dock in matpaus vid de större paketen. Skulle ni vilja lägga till fler timmar utöver ert paket går det givetvis bra! En extra timma kostar 2 500 kr.

Tiden

Publicering

Givetvis får ni dela era bilder med nära och kära, tänk dock på att alltid ange mig som fotograf och att aldrig ändra bilderna på något sätt. Bilderna får inte heller säljas till tredje part. 

SEPTEMBER BRÖLLOP I ESKILSTUNA

I slutet på september så var det dags för fina Fia och Roberts bröllop i Eskilstuna. Vigseln skedde i Husby-Rekarne kyrka och sen middag och fest i lokalen bredvid. En dag som dagarna innan såg ut att bli...

Till bröllopet >

BRÖLLOP MED HAVSTEMA VID VILLA SOLUDDEN

Johanna och Fredriks bröllop vid Villa Soludden är ett bröllop jag skulle kunna göra om och om igen. Det var en så otroligt fin och härlig dag. Efter en vecka där det varje dag varnades om regn, regn och åter regn...

Till bröllopet >

BRÖLLOP I SKÄRGÅRDEN | DALARÖ SKANS

Linda och Tobias hade planerat ett riktigt härligt bröllop ute på Dalarö skans i Stockholms skärgård sommaren 2020. Trots omständigheterna detta år så bestämde de sig för att köra på...

Till bröllopet >

Utvalda bröllop

Se fler inlägg på bloggen >

Bröllop vid Stadshuset?

Planerar ni ett litet bröllop vid Stadshuset i Stockholm? Kika in på min sida specifikt för Stadshusbröllop för att läsa mer.

Till stadshus >

Jag vill veta mer om er och ert bröllop. Berätta!
Bokar nu bröllop för 2023 och 2024.

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om du saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Du kommer få den bästa upplevelsen!

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Kontakta mig