Stockholms fotograf som förevigar känslan

Jag heter Frida och jag är en tjej som är född och bor i Stockholm med min söta lurviga lilla vovve. Jag är en lugn, naturälskande, kärleksnörd till fotograf med en passion för att fånga kärleken, glädjen och känslorna mellan människor.

När jag inte reser eller hänger bakom kameran kan du hitta mig i soffan med att titta på Friends med en stor kopp te, vid havet på landet eller i skogen på promenad med Zappa.

Hon bakom kameran

Min fotografering fokuserar på naturliga och avslappnande bilder, fångade i minsta detalj

De mjuka beröringarna, vinden som blåser i håret och de naturliga känslorna i din vackra relation. Jag lovar att dokumentera din kärlekshistoria - det äkta, det mysiga, de verkliga ögonblicken som kommer att vara för evigt.

Fotograf som föredrar känsla före perfektion och har ett inre lugn som sprider sig. 

Jag är en tjej som håller lugnet trots stressiga situationer, som hjälper till var än det behövs och som älskar att fånga känslor på bild varesig det är en tår som rinner nedför en förälders kind, asgarvet från en brud eller blicken ett kärt par ger varandra. En tjej som älskar detaljer och att fotar dessa från flera vinklar för att få med så mycket som möjligt.

Någon vars största lyckopiller i livet är sina brorsöner som gör livet både roligt, spännande, äventyrsfullt, och som sprider så mycket kärlek. Är dessutom matte till världens sötaste Zappa som gör livet livfullt och mysigt.

Har blivit besatt av tacksamhet – jag tror att det är en direkt länk till lycka här i livet. Mitt mål varje dag är att vara tacksam och leva ett så lyckligt liv som jag kan. Vilket är lätt när man omger sig med massa fina människor.

Mitt motto är att få mina kunder så avslappnade som möjligt. Jag vill ge er service och en upplevelse av högsta klass och ett minne för livet.

Jag är rätt fotograf för er som är avslappnade och har noll planer på att vara stressade på sin bröllopsdag även om någon tappar en sko eller blir 45 minuter sena. Par som vill ha roligt och som förstår vikten av att vi ska passa bra ihop för att få till kemin som behövs för att få de där fantastiska bilderna. 

Min bilder visar er kärlek med varma, avslappnade och glädjefulla stunder från er dag.

Varför välja mig?

10 fun facts

• Är utbildad programmerare
• Älskar choklad
• Jag har förälskat mig i allt boho/ shabby chic
• Dricker inte kaffe
• Startade företag 2010
• Riktig kärleksnörd
• Var med på tv som en av de bästa Spice Girls imitationerna som tonåring (Posh Spice).
• Läser uteslutande kärleksromaner eller företagsböcker
• Min hund är döpt efter artisten Frank Zappa
• Både dansade och spelade basket som tonåring

Berätta mer om dig och dina idéer kring fotograferingen.

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om ni saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Kontakta mig

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige