Rolig och avslappnad gravidfotografering i Stockholm

gravidfoto
gravidfotografering i Stockholm

Att boka en rolig och avslappnad gravidfotografering är ett lätt beslut. Det är en magisk och speciell tid ni befinner er i som aldrig kommer komma tillbaka. Även om det kommer nya graviditeter och barn så är det inte samma. Just denna är bara här och nu. Och det är ett minne ni vill bevara.

Allt ni behöver tänka på är att ni ska ha en mysig dejt tillsammans. Du kommer få välja klänningar ur min garderob så du slipper köpa egna, och dessutom får känna dig lite extra uppiffad. Sen kommer ni kommer få enkla uppgifter av mig som gör att ni fokuserar på varandra och har roligt ihop. Det är dessa uppgifter som gör att ni håller er i rörelse, som gör att ni skrattar och har roligt.

Fotograferingen blev helt fantastisk!

Även fast det är en ovan och nervös situation att stå framför kameran så fick du oss att känna oss avslappnade och det blev en mysig stund istället! Vi tyckte mycket om dig! Dina ”övningar” och ”uppgifter” gjorde oss lugnare och tryggare framför kameran vilket också resulterade i fantastiska bilder. Också väldigt snällt att vi fick komma och testa klänningar innan!

– Mathilda

Boka en rolig och avslappnad gravidfotografering själv här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige