Lantligt bröllop vid Haraldsgården på Blidö | Caroline och Peter

Bröllop på Blidö

Vilket magiskt bröllop vi fick på Blidö denna helgen. Efter en vecka av varning för regn så var dagen äntligen här, men molnen som funnits på himlen började tunnas ut under förberedelserna och lagom till kyrkan så tittade solen fram lite grann. När minglet var i gång var det strålande sol och gästerna kunde njuta av dagen utomhus. Hur underbart är inte det!

Caroline och Peter träffades på Golden hits dansgolv. Där Peters originella dans väckte stort intresse hos Caroline och de två blev snabbt en. En kväll ett par år senare så nattade Caroline deras dotter och när hon kom tillbaka ut så hade Peter under tiden fyllt hela vardagsrummet med levande ljus och rosor. Sen stod han där i kostym på knä och ring i hand och den magiska frasen ”Vill du gifta dig med mig?”. Han fick svaret JAA!!!

När bröllopsplaneringen började så bestämde de sig för att ha sitt bröllop på Blidö i Stockholm. Det blev vigsel i Blidö kyrka och middag på Haraldsgården för att Carolines pappas mamma kommer från Blidö och dom har hus och tomter där som gått i arv. Caroline har även växt upp där främst på somrarna men också ofantligt många helger. Så Blidö är mycket barndom för henne. Peter förälskade sig snabbt i ön och förslaget att gifta sig där kom faktiskt från Peter.

På Haralsgården finns det en fin festlada där man får plats med upp till 130 gäster och bredvid finns dessutom ett hus som man kan hyra där de har 68 sovplatser. Där kan gästerna sova om de vill, för att slippa åka hem. Det gör att det blir som ett enda stort härligt läger.

Det blev en fantastisk dag med nära och kära runtomkring dom, med vackra och känslosamma tal och massa skoj. En riktigt intim och mysig bröllopsdag.

Leverantörer:
Lokal: Haraldsgård vandrarhem och fest
Maten: Stina-Britt Catering
Bröllopsklänning: Lilly Brud o fest

Boka mig för ditt bröllop.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige