Bröllop på Villa Soludden med havstema | Johanna och Fredrik

Bröllop Villa Soludden

Johanna och Fredriks bröllop på Villa Soludden är ett bröllop jag skulle kunna göra om och om igen. Det var en så otroligt fin och härlig dag. Efter en vecka där det varje dag varnades om regn, regn och åter regn, så kan man inte säga annat än att vi fick magiskt väder. Inte en droppe regn och istället massa sol, lagom varmt och dagen kunde spenderas precis som den var tänkt. Med vigsel ute på bryggan, med middag i orangeriet och avslut med bastubad.

Johanna och Fredrik träffades under gymnasiet för första gången men blev tillsammans lite senare under en flygutbildning i USA (helikopter för Fredrik och flygplan för Johanna).

För ett par år sen så hade de bokat en resa till Chamonix, men som tyvärr blev inställd pga pandemi. De hade varit tillsammans i ungefär 6 år vid det här tillfället. Så istället åkte dom spontant upp till Åre och där gick Fredrik ner på knä på toppen av Åreskutan och tog fram en ring. Han passade på att fria just där för att Johanna hade sagt att hon är som mest lycklig på ett par skidor i backen, och han ville såklart ha alla förutsättningar för att hon skulle säga ja. Sen blev det bubbel i toppstugan för att fira.

Bröllop Villa Soludden brudklänning

Vad var det svåraste med planeringen?

Det svåraste med planeringen för bröllopet var att vi är hemifrån så ofta båda två, vilket har gjort det svårt att boka in tider för att träffa massa olika leverantörer. Det är en av anledningarna till att vi valde Villa Soludden för bröllopet, just för att de tar allt ansvar för mat/servering/städ osv så att vi skulle behöva göra så lite som möjligt.

Varför valde ni den Villa Soludden för bröllopet?

Förutom enkelheten med att de sköter det mesta, så ville vi ha en stor villa så att vi och våra gäster skulle känna oss mer hemma och avslappnade och kunde sova över. Johannas föräldrar gifte sig utomhus och därför tyckte vi att gifta oss på bryggan skulle bli vackert. Vi gillar skärgården och åker mycket båt så vi letade mest i Stockholm skärgård nära vattnet och då dök Villa Soludden upp.

Leverantörer
Tårta – Unicornfarts
Blommor – Gredelins Trädgård
Klänning – Ruths i Västerås
Plats – Villa soludden
Hår och smink – Angela Tryggveson

Skulle du vilja ha ditt bröllop förevigat med så här härliga bilder? Boka nu!

Läs mer om bröllopsfotografering med mig.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige