Gravidfotograf Stockholm

Gravidfotografering

Bekvämt, avslappnat och kärleksfullt

En mysig och minnesvärd upplevelse

Avslappnad och varm gravidfotografering

Vill du föreviga denna underbara och unika tid i livet med en gravidfotografering? Är du ovan att stå framför en kamera och vill ha guidning? Kanske även passa på att få en mysig stund med din partner?

Varesig du kommer själv eller med din partner så kommer jag att guida dig genom denna upplevelse med enkla uppgifter och naturliga bilder. Du kommer ha roligt och känna dig avslappnad och dessutom få massor av vackra bilder med magen.

Med mina instruktioner kommer du känna dig avslappnad, riktigt snygg och ha roligt under fotograferingen. Ingen erfarenhet krävs.

Glöm stelheten

Ett minne för livet

Se till att spara denna magiska tid i bilder så du inte ångrar dig senare. Det är en speciell tid och kommer vara så rolig att ha senare i livet.

Gravidfotografering året om

Få se dina bilder i ett vackert galleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder ni vill köpa, eller varför inte välja alla.

Leverans

05.

Vill du fotas ensam, med partner eller med barn? Du väljer helt själv var och hur du vill forma din fotografering. Självklart får du support och tips både innan och under fotografering.

Fotografering

04.

Finns det en ledig tid så skickar jag en faktura på bokningsavgift på 2.000 kr samt ett avtal för att boka din tid.

boka

02.

Fyll i formuläret nedan med information kring din graviditet för att skapa kontakt och se tillgänglighet. Fotografering sker i vecka 30-35. Bör bokas kring vecka 20-25.

Förfrågan

01.

Såhär går en gravidbokning till

Hos mig kan du låna klänningar att fotas i. Kika in min garderob här!

Välj klänning

03.

"Wow Wow Wow

WOW WOW WOW vilka bilder!! Så magiska och återigen har du lyckats fånga så vackra känslor på bild. Du är så grym och vi är så tacksamma för att vi fått göra denna fotograferingen.

Jag ser sååå mycket fram emot att förstora bilderna och hänga dom i vårt hem. Stort och hjärtligt tack för att du ville fota oss igen!!

Alexandra + Cristopher

vilka bilder!!"

"Njöt av varenda sekund

Frida… Hur är det ens möjligt? Hur kan man få en fotografering att vara så avslappnande, full av kärlek och magi? Vi vill spola tillbaka tiden och göra det tusen gånger om. Vi njöt av varenda sekund och fick chansen att fira vår kärlek på ett helt underbart sätt.

Du förgyllde hela vår dag och alla bilder var helt fantastiska.


Suna + Rama

 och fick chansen att fira vår kärlek."

"En otroligt rolig kväll

Vi vill tacka Frida för en otroligt rolig kväll som gav oss en upplevelse vi aldrig kommer att glömma! Kvällen präglades av skatt, skoj och kärlek som gjorde att vi kände oss förälskade på nytt. Till en början var vi båda nervösa och lite ovana i rollen som ”modeller” men Frida lugnade och peppade med musik och lite uppgifter som gjorde att vi kunde slappna av och bara ha kul. Resultatet blev att vi fick jättefina naturliga bilder på oss i väntans tider. Känns så fint att föreviga den här stunden i livet på det här sättet! Rekommenderas till alla blivande föräldrar!

miriam + johan

som gav oss en upplevelse vi aldrig kommer att glömma!"

"Frida var supertrevlig

Helt underbar upplevelse. Frida var supertrevlig, atmosfären var avkopplande och vi hade kul under hela upplevelsen. Det blev mycket skratt och leenden!

Jag kommer rekommendera denna upplevelse till alla jag känner som väntar barn, Frida du är verkligen en underbar fotograf! Bilderna blev fantastiska! Tack igen för att du tog emot oss på så kort varsel!

armin + ekin

atmosfären var avkopplande och vi hade kul under hela upplevelsen."

"Åh så tacksamma

Åh så tacksamma vi är över Frida och de underbara bilderna som hon tog på oss! Trots att vi inte är vana att stå framför kameran så blev det så fina och mysiga bilder som vi alltid kommer att kunna se tillbaka på med glädje. Vi lyckades även få med några fina bilder med blivande storebror trots att han inte alls var på humör. Jättetack!

Idun

vi är över Frida och de underbara bilderna som hon tog på oss!"

"Frida var helt underbar

Fotograferingen med Frida var helt underbar! Hon fick oss att känns oss bekväma, avslappnade och glada under fotograferingen. Mycket skratt också! Frida var duktig med att ge oss direktiv hur vi skulle posera samtidigt som hon lät oss göra våra egna poseringar. Hon fångade ögonblicken så bra! Bilderna är vi så nöjda med! De blev så vackra och fina, vi älskar dem! Vi har valt tre bilder som vi ska förstora och hänga i vårt sovrum. Vi rekommenderar starkt att göra en gravidfotografering hos Frida! Ett minne som vi kommer bära med oss länge!❤️

Nabiha + Conny

Hon fick oss att känns oss bekväma, avslappnade och glada under fotograferingen.

"Bilderna blev väldigt fina

Frida var duktig på att skapa en avslappnad atmosfär som gjorde att man vågade slappna av och njuta av stunden istället för att vara nervös och stel framför kameran. Bilderna blev väldigt fina och något vi kommer ha med oss för lång tid framöver.

Marika + Viktor

och något vi kommer ha med oss för lång tid framöver."

"Jätte duktig fotograf

Det var en fantastisk upplevelse! Jätte bra kommunikation från Frida med super fint bemötande och gjorde tillfället speciellt både innan, under och efter fotograferingen. Fina klänningar som man fick låna och bra instruktioner under plåtning. Och till det viktigaste så vart bilderna SUPER FINA! Kunde inte vara mer nöjd och är så tacksam att ha det förevigat på bild. Kan varmt rekommendera Frida, utöver att hon är en jätte duktig fotograf så är hon verkligen så gullig och fin som person.

Sofia

hon verkligen så gullig och fin som person."

"Såååå nöjda

Vi är såååå nöjda med att vi valde Frida som fotograf att föreviga den magiska tiden som gravid. Frida är otroligt professionell och tar bilder med hjärtat, fick oss att kända oss bekväma framför kameran och skämde även bort oss med en vacker gåva till lillen. Vi blev så nöjda att vi köpte ALLA bilderna. Rekommenderar varmt Frida som fotograf!

Maya + Adam

med att vi valde Frida som fotograf"

Nästa

Det är jag som är Frida

Här får du en specialist på att få människor bekväma framför kameran, på att fånga kärlek och berätta historien kring denna magiska tid. Jag är en glad tjej som har en underbar fascination till kärlek i alla dess former. Har sett både Vänner, Gilmore Girls och Notting Hill alldeles för många gånger, men kan inte sluta. Dessutom älskar jag choklad, hundar och bebisgos. 

fotografen som guidar dig genom denna magiska händelse.

gravidfotograf

Fotograferingen

Väljer du att fotas själv så blir givetvis upplevelsen lite annorlunda än med en partner. Men oroa dig inte - I got you!

Tillsammans kommer vi att skapa magi. Jag kommer såklart att ge dig små direktioner så du vet hur du ska ha händerna, vad du ska göra med huvudet och resten av kroppen samt var ditt fokus ska ligga. Allt handlar om känslan och kärleken till ditt ofödda barn!

Vi vill att du ska känna dig avslappnad och glad under fotograferingen. Du ska tänka på din lilla bebis som snart kommer och förgyller din värld. Lita på att jag tar hand om dig och lovar att få dig att känna dig som en drottning du är.

Singelfotografering

Här kommer ni få vara med om en upplevelse som firar er kärlek till varandra genom en rolig och mysig fotografering. Genom enkla uppgifter som gör att ni håller er i rörelse, som gör det enkelt att få till naturliga bilder utan att det blir stelt kommer vi tillsammans busa och mysa. Magen finns såklart med där hela tiden!

För att ni ska få ut det bästa av upplevelsen så är er enda uppgift att försök få den andra att skratta - alla sätt ni kan komma på är bra, tex kittla eller viska något knasigt i örat. Låt ert fokus vara på att få den andra att ha kul. Det kommer bli massor med kramar och pussar, men även en hel del bus.
Som sagt, vi ska ha kul!

Fotografering med Partner

Boka

Här är mina

GRAVIDPAKET

Deluxe

Paket deluxe ger dig möjligheten att fotas i flera ombyten utan stress.

6500 kr

Fotografering

Bokningspaket

Klänningar

bilder digitalt

Webbgalleri

Service

Reseersättning

Upp till 60 minuters fotografering inom Stockholm

Du kommer att få en liten gåva

Du får låna upp till 3 stycken vackra gravidklänningar

Det ingår 15 stycken högupplösta bilder

Ett webbgalleri för möjlighet att välja de bilder du vill ha

Du får support innan, under och efter fotograferingen

Inom Stockholms län så ingår reseersättning

Fine-art FÖrstoring

En vackert förstoring från bröllopet på 30x40cm på Hahnemühle papper

Standard

Paket standard är en enklare fotografering med endast möjlighet till två ombyten.

4900 kr

Fotografering

Bokningspaket

Klänningar

bilder digitalt

Webbgalleri

Service

Reseersättning

Upp till 30 minuters fotografering inom Stockholm

Du kommer att få en liten gåva

Du får låna upp till 2 stycken vackra gravidklänningar

Det ingår 5 stycken högupplösta bilder

Ett webbgalleri för möjlighet att välja de bilder du vill ha

Du får support innan, under och efter fotograferingen

Inom Stockholms län så ingår reseersättning

När du fått ditt galleri kan du välja att köpa till extra bilder från 290 kr/st. Kunder investerar i genomsnitt 7400 kr per gravidfotografering.

tider

3

september

augusti

juli

juni

Lediga tider för gravidfotografering

tider

2

tider

2

tid

1

Jag fotar även nyfödda

När bebisen väl har kommit så erbjuder jag även en mysig hemma-hos fotografering för att föreviga denna underbara stund i livet. Boka båda och få ett paketpris.

Läs mer >

Nästa steg blir...

Familjefotografering såklart. Jag erbjuder såklart även att föreviga familjen. Ta de årliga bilderna hos mig.

Läs mer >

Berätta mer om din graviditet och din tanke kring fotograferingen.
Jag tar fåtal fotograferingar varje månad för att kunna ge extra bra service till mina kunder.

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om du saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Kontakta mig

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige