Gravidfotograf Stockholm

Gravidfotografering

Bekvämt, avslappnat och kärleksfullt

En mysig och minnesvärd upplevelse

Stort grattis!

Vill du föreviga denna underbara och unika tid i livet med en gravidfotografering? Är du ovan att stå framför en kamera och vill ha guidning? Kanske även passa på att få en mysig stund med din partner?

Varesig du kommer själv eller med din partner så kommer jag att guida dig genom denna upplevelse med enkla uppgifter och naturliga bilder. Du kommer ha roligt och känna dig avslappnad och dessutom få massor av vackra bilder med magen.

Med mina instruktioner kommer du känna dig avslappnad, riktigt snygg och ha roligt under fotograferingen. Ingen erfarenhet krävs.

Glöm stelheten

Ett minne för livet

Se till att spara denna magiska tid i bilder så du inte ångrar dig senare. Det är en speciell tid och kommer vara så rolig att ha senare i livet.

Gravidfotografering året om

Få se dina bilder i ett vackert galleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder ni vill köpa, eller varför inte välja alla.

Leverans

05.

Vill du fotas ensam, med partner eller med barn? Du väljer helt själv var och hur du vill forma din fotografering. Självklart får du support och tips både innan och under fotografering.

Fotografering

04.

Finns det en ledig tid så skickar jag en faktura på bokningsavgift på 2.000 kr samt ett avtal för att boka din tid.

boka

02.

Fyll i formuläret nedan med information kring din graviditet för att skapa kontakt och se tillgänglighet. Fotografering sker i vecka 30-35. Bör bokas kring vecka 20-25.

Förfrågan

01.

Såhär går en gravidbokning till

Hos mig kan du låna klänningar att fotas i. Kika in min garderob här!

Välj klänning

03.

"full av kärlek och magi!"

Frida… Hur är det ens möjligt? Hur kan man få en fotografering att vara så avslappnande, full av kärlek och magi? Vi vill spola tillbaka tiden och göra det tusen gånger om. Vi njöt av varenda sekund och fick chansen att fira vår kärlek på ett helt underbart sätt.

Du förgyllde hela vår dag och alla bilder var helt fantastiska.


- Suna och Rama

"wow wow wow vilka bilder!!"

WOW WOW WOW vilka bilder!!
Så magiska och återigen har du lyckats fånga så vackra känslor på bild. Du är så grym och vi är så tacksamma för att vi fått göra denna fotograferingen.

Jag ser sååå mycket fram emot att förstora bilderna och hänga dom i vårt hem. Stort och hjärtligt tack för att du ville fota oss igen!!

- alexandra

Det är jag som är Frida

Här får du en specialist på att få människor bekväma framför kameran, på att fånga kärlek och berätta historien kring denna magiska tid. Jag är en glad tjej som har en underbar fascination till kärlek i alla dess former. Har sett både Vänner, Gilmore Girls och Notting Hill alldeles för många gånger, men kan inte sluta. Dessutom älskar jag choklad, hundar och bebisgos. 

fotografen som guidar dig genom denna magiska händelse.

gravidfotograf

Jag vill Boka!

Fotograferingen

Väljer du att fotas själv så blir givetvis upplevelsen lite annorlunda än med en partner. Men oroa dig inte - I got you!

Tillsammans kommer vi att skapa magi. Jag kommer såklart att ge dig små direktioner så du vet hur du ska ha händerna, vad du ska göra med huvudet och resten av kroppen samt var ditt fokus ska ligga. Allt handlar om känslan och kärleken till ditt ofödda barn!

Vi vill att du ska känna dig avslappnad och glad under fotograferingen. Du ska tänka på din lilla bebis som snart kommer och förgyller din värld. Lita på att jag tar hand om dig och lovar att få dig att känna dig som en drottning du är.

Singelfotografering

Här kommer ni få vara med om en upplevelse som firar er kärlek till varandra genom en rolig och mysig fotografering. Genom enkla uppgifter som gör att ni håller er i rörelse, som gör det enkelt att få till naturliga bilder utan att det blir stelt kommer vi tillsammans busa och mysa. Magen finns såklart med där hela tiden!

För att ni ska få ut det bästa av upplevelsen så är er enda uppgift att försök få den andra att skratta - alla sätt ni kan komma på är bra, tex kittla eller viska något knasigt i örat. Låt ert fokus vara på att få den andra att ha kul. Det kommer bli massor med kramar och pussar, men även en hel del bus.
Som sagt, vi ska ha kul!

Fotografering med Partner

Boka

Här är mina

• Support innan och efter fotografering
• Bokningspaket
• Fotografering upp till 60 minuter på valfri plats inom Stockholm
• Lån av kläder – 3 vackra gravidklänningar
• Webbgalleri med bilder för urval 
• 15 högupplösta digitala bilder
• 1 st fine art förstoring 30×40 cm

• Support innan och efter fotografering
• Bokningspaket
• Fotografering upp till 30 minuter på valfri plats inom Stockholm
• Lån av kläder – 2 vackra gravidklänningar
• Webbgalleri med bilder för urval 
•  5 högupplösta digitala bilder

6.500 kr

4.900 kr

GRAVIDPAKET

När ni fått urvalet kan ni välja att köpa till extra bilder från 290 kr/st. Kunder investerar i genomsnitt 7400 kr per gravidfotografering.

Boka

DELUXE

Standard

tider

3

maj

april

mars

februari

Lediga tider för gravidfotografering

tider

2

tider

2

tider

1

"en upplevelse vi aldrig kommer att glömma!"

Vi vill tacka Frida för en otroligt rolig kväll som gav oss en upplevelse vi aldrig kommer att glömma! Kvällen präglades av skatt, skoj och kärlek som gjorde att vi kände oss förälskade på nytt. Till en början var vi båda nervösa och lite ovana i rollen som ”modeller” men Frida lugnade och peppade med musik och lite uppgifter som gjorde att vi kunde slappna av och bara ha kul. Resultatet blev att vi fick jättefina naturliga bilder på oss i väntans tider. Känns så fint att föreviga den här stunden i livet på det här sättet! Rekommenderas till alla blivande föräldrar!

- miriam och johan

"atmosfären var avkopplande och vi hade kul under hela upplevelsen!"

Helt underbar upplevelse. Frida var supertrevlig, atmosfären var avkopplande och vi hade kul under hela upplevelsen. Det blev mycket skratt och leenden!

Jag kommer rekommendera denna upplevelse till alla jag känner som väntar barn, Frida du är verkligen en underbar fotograf! Bilderna blev fantastiska! Tack igen för att du tog emot oss på så kort varsel!

- Armin och Ekin

Jag fotar även nyfödda

När bebisen väl har kommit så erbjuder jag även en mysig hemma-hos fotografering för att föreviga denna underbara stund i livet. Boka båda och få ett paketpris.

Läs mer >

Nästa steg blir...

Familjefotografering såklart. Jag erbjuder såklart även att föreviga familjen. Ta de årliga bilderna hos mig.

Läs mer >

Berätta mer om din graviditet och din tanke kring fotograferingen.
Jag tar fåtal fotograferingar varje månad för att kunna ge extra bra service till mina kunder.

Jag svarar vanligtvis inom ett dygn.
Om du saknar svar, kika gärna i skräpposten!

Kontakta mig

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige