Höstig gravidfotografering med partner

Gravidfotografering med partner
gravidfotografering i Stockholm

När du bokar en fotografering hos mig så får du självklart välja om du vill köra själv eller ha en gravidfotografering med partner. Valet är helt upp till dig!

Väljer du att ta med din partner så kommer ni få vara med om en upplevelse som firar er kärlek till varandra genom en rolig och mysig fotografering. Mitt mål är att hålla er i rörelse, att få er att tänka på annat än kameran (helst varandra) och ha roligt. Det gör jag genom enkla uppgifter som gör att ni håller er i rörelse, som gör det enkelt att få till naturliga bilder utan att det blir stelt. Jag kommer ge små direktioner om vad ni kan göra även i dessa uppgifter för att hålla kontakten med varandra och så ni inte känner er oroliga över vad ni ska göra. Tillsammans kommer vi busa och mysa massor.

Självklart tar vi singelbilder på mamman också, och magen finns med där hela tiden!

För att ni ska få ut det bästa av din gravidfotografering med partner så är er enda uppgift att försök få den andra att skratta – alla sätt är godkända! Det är bara fantasin som stoppar. Du kan tillexempel kittla eller viska något knasigt i örat på din partner. Låt ert fokus vara på att få den andra att ha kul. Det kommer bli massor med kramar och pussar, men även en hel del bus.

Som sagt, vi ska ha kul!

Vill du boka en gravidfotografering? Läs mer här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige