3 tips för en riktigt grym bröllopsfest

Att planera för en härlig bröllopsfest är ju halva grejen! Det är efter middagen som den riktiga bröllopsfesten drar igång och ni äntligen får dansa loss. Det finns en del grejer som är bra att tänka på för att få till en riktigt kanonfest. Och detta vill jag ge dig tips om nu.

bröllopsfest

Nummer 1

För det första – se till att starta er bröllopsfest med en smäll! Ha ett kongoband som kommer in i matsalen och drar med sig gästerna in i dansrummet. Eller varför inte hyra in ett liveband som drar igång festen de första 30 minuterna. Eller en riktigt bra DJ. Det kommer ge en heelt annan känsla än att bara spela musik från en spellista. Lita på mig!

Nummer 2

Tänk på att de första låtarna som spelas ska vara väl utvalda. Det gäller att välja låtar med högt tempo och välkända låtar så att alla vill springa till dansgolvet direkt. Det är också väldigt viktigt att hålla tempot på alla låtar högt, för det går inte att dansa till lugnare låtar och folk tappar då direkt intresset.

Nummer 3

Se till att det finns disco-belysning. Att ha ordentligt med ljus i olika färger som rör sig kommer ge en större känsla till dansgolv/klubb. Dessutom ger det riktigt coola effekter när man fotar och era bilder kommer därefter bli grymmare.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mig!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige