Förlovningsfotografering i Florens, Italien

Har du någonsin funderat på att ha en förlovningsfotografering i Florens? Eller någon annanstans när du är ute och reser. För… varför inte?! Finns inget bättre ställe att ta nya fina bilder på dig med din kärlek än när ni är ute och reser, när ni är avslappnade, lyckliga och bara mår gott.

Förlovningsfotografering i Florens

När jag befann mig i Italien i somras så mötte vi upp detta otroligt fina par för att ta lite förlovningsbilder i den Italienska sommar hettan. Termometern stod på 36 trots att det blivit sen eftermiddag. Svettig vart det, men inget som stoppade oss.

Så vad bör man tänka på när det är sån här hetta? Först och främst är såklart svala kläder och att ha med sig vatten. Det är livsviktigt. Men också att försöka hitta platser som inte bara är i strålande sol, utan även i skugga så man får lite mindre hetta på sig.

Vi valde att börja fota vid den fina och berömda bron Ponte Vecchio. För att en förlovningsfotografering i Florens måste ju göras på en plats som är känd för att vara just i Florens. En känd bro. Sen valde vi att gå in i en gränd och hittade denna mysiga trappa och bakgränd i närheten av bron. Det blev en riktigt fin och mysig stund och massa härliga bilder därefter.

Ska du gifta dig i Italien eller någon annanstans utomlands? Boka mig som din fotograf utan extrakostnad för resa!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige