Höstfotografering på Lidingö

När Matilda och August ville boka in en höstfotografering på Lidingö blev jag väldigt glad. Det är alltid kul att få se och fota på nya platser, det ökar kreativiteten hos mig. Man får titta med nya ögon och försöka hitta platser som blir fina.

Höstfotografering på Lidingö
gravidfotografering i Stockholm

Denna fina höstdag fick vi strålande sol, vilket alltid är jättefint men också lite extra klurigt som fotograf. Man måste vara lite mer eftertänksam om platserna man väljer att fota vid så kunden slipper stå med solen i ögonen eller att hela bilden blir utfrätt. Men med rätt vinklar och rätt bakgrund så blir det magiskt!

Wow vilka bilder!

Alltså wow vilka bilder! Vi blev så nöjda med resultatet och det kommer vara så roligt att kunna se tillbaka på! Om det dyker upp fler tillfällen framöver kommer vi absolut vilja fota med Frida igen. Tack igen Frida för detta minne!!
– Matilda och August

Det är alltid kul att träffa alla dessa fina par! De har så fin inställning till fotograferingen och står ut med alla knasigheter som jag kan komma på. Men titta bara så fint det blir på bild. Så mycket magi och kärlek som dessa två sänder ut så kan man inte bli annat än glad. Att vänta sitt första barn är verkligen speciellt och väldigt värt att föreviga i bilder. Det är en tid som inte komma åter, så ta vara på den här och nu. Varför inte boka in en mysig höstfotografering på Lidingö med alla dess olika fina platser.

Läs mer om gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige