En magisk vinter gravidfotografering

Det här var en helt underbar gravidfotografering mitt i en vacker vinter värld. Vi vaknade till en värld full av frost. Hur magiskt blir inte det? Solen sken dessutom vilken ger lite extra magi i bilderna. Kombinationen av sol och snö/frost är fantastisk. Det var lite kyligt, -11 grader hade vi där ute vilket är ganska kallt. Jag hade på mig långkallingar och fleecetröja under jackan för att hålla värmen.

gravidfotografering i Stockholm

Men denna power woman hade inga problem att stå ute i kylan. Hon fick en värmepåse av mig som klistras fast i svanken för att ge extra värme – dom är bättre än man tror. Men som gravid har du en högre kroppsvärme än normalt, vilket hjälper dig i såna här situationer. Lite är det ju som det klassiska talesättet – vill du vara fin får du lida pin. Och det är värt en liten stund av att vara kall för att få såna här magiska bilder. Det tror jag vem som helst skulle hålla med om.

Det finns inte en chans att du kommer ångra dig. Vi är vuxna människor och nog klarar vi av en vinter gravidfotografering. Folk badar ju i isvatten!? Så vi tål en del, och det är inte så att du ska stå i snön och bli blöt, du har skor på dig. Absolut blir det kyligt, men inget en varm jacka efter en stund inte kan bota.

Läs mer om vinter gravidfotografering med mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige