Stadsbröllop i Stockholm

Det är vanligt att vi ofta fotar bröllopsporträtt i naturen, ofta i närheten av den herrgård, det slott eller lada som bröllopet kommer till i. Men när man inte har ett stort bröllop planerat så blir det annorlunda. Linnar och Amanda planerade ett stadsbröllop i Stockholm, en mysig liten vigsel vid Stadshuset denna höstdag.

De var inte intresserade av att fotas just vid Stadshuset utan ville istället ha lite stadsmiljö. Så vi möttes upp på Södermalm för att ta lite bröllopsporträtt på dom. Det var en mulen men vacker dag, alldeles vindstilla och skönt.

Bröllopsfotografering i stan
Bröllopsfotograf

På en relativt liten plats uppe på söder så hittade vi massor av fina platser att fota på. Allt från fina träd, till söta röda hus till mysiga gator. Det är så himla kul med variationen man kan få på en sån här plats. Och just den här platsen gör inte att man direkt tänkt storstad, det känns mer som en gammal stad. Men det är lite charmen med det tycker jag.

Träden började bli kala men hade fortfarande färggranna löv på sig som förgyllde bilderna. En riktigt fin höstdag i slutet på oktober. Linnar och Amanda fick en mysig stund för sig själv (förutom det här härliga tredjehjulet) innan de tog sig vidare för vigsel med familjen.

Läs mer om ett stadsbröllop i Stockholm med mig här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige