Gravidfotografering på höst/vintern

Gravidfotografering på vintern är en av mina favoriter. Det är en av de finaste tiderna på året att fota under. Och nu undrar du säkert varför?

Det finns såklart massa anledningar, men en av dom är att man får solnedgång tidigare på dagen. Det vill säga, vi behöver inte vänta till sen kväll för att få det där fina ljuset. Bilderna du ser nedan är tagna vid 14 tiden och då har solen precis gått ner bakom träden. Att fota 1-2 timmar innan solnedgång är perfekta tiden då ljuset är så mjukt om det är en solig dag. Om det är mulet kan man fota vilken tid som helst då molnen agerar som en mjukgörande effekt.

Förstagångs mamma
gravidfotografering i Stockholm

Sen är jag ett stort fan av torrt gräs som man enkelt kan hitta under den här tiden på året. De beiga färgerna av det torra gräset och de bruka träden är magiska med min redigering. De ger en så varm och go känsla i bilderna och inte en massa grönt som tar över.

Är det snö blir det också magiskt på bild, det gör det ännu ljusare på bild och ger en magisk känsla.

Oroar du dig över kylan? Först och främst så bor vi (jag) i Stockholm och våra vintrar är inte jättekalla. Men jag tar alltid med min en värmepåse som du kan få klistra fast i svanken vilket gör under! Det gör verkligen att du håller värme. Dessutom så pausar vi med jacka om du känner dig kall och såklart är vi lite effektiva.

Har du frågor eller funderingar kring att fotas under den här årstiden så hör av dig!

Läs mer och boka din gravidfotografering här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige