Stadshusbröllop en solig höstdag

Stadshuset är en väldigt vacker plats en solig höstdag. Men jag skulle vilja säga att ett Stadshusbröllop alltid är väldigt vackert. Då det ser ut nästan lika dant året om. Det är mest deras klättervägg full av blad som går från grönt till rött till tom. Men det är vackert alla årstider.

Deras lilla trädgård ändras lite grann då träden tappar löven, men buskarna är såna som är relativt gröna året om. Så det är inte så jätte stor skillnad året om. Det som skiljer sig mest är vart solen står och kylan såklart.

Bröllop stadshuset solig höstdag
Bröllopsfotograf stadshuset stockholm

Det charmiga med stadshuset är dess valv som gör sig så fint på bild och som dessutom ger skydd om det skulle regna, vilket det definitivt inte gjorde denna solig höstdag som de här två fina gifte sig. Kaltrina och Andreas hade en mycket fin och mysig bröllopsfotografering vid Stadshuset. De har en spännande tid framför sig då Kaltrina var i väntandes tider och snart kommer en liten bebis.

Som sällskap den här dagen hade de med sig sina mammor och syskon. Efter vigseln så blev det skål med bubbel i solen vid vattnet.

Vill du veta mer om hur en fotografering vid Stadshuset går till? Läs mer här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige