Gravid under hösten | Bogesund

Armin och Ekin hörde av sig i sista stund då de kommit på att en gravidfotografering vore ju fantastisk kul att ha. Bilderna är något man lever länge på, något man delar med sina barn och ser tillbaka på år efter år. Jag kunde som tur va klämma in dom en härlig höstdag när träden va underbart gula. Det är alltid rolig att fånga hösten vackra färger på bild, det förgyller verkligen lite extra.

gravidfoto
gravidfotografering i Stockholm

Vi möttes upp vid en plats jag hittat i ett naturreservat som är riktigt fint. Öppet fält omringad av massor av skog. Och att fota en gravid under hösten här är magiskt då färgerna på träden blir så vackra.

Dessa två fick mig att gråta av skratt då deras glädje spred sig och de gick verkligen all in på uppgifterna som jag gav dom. Se bara hur underbart det blev! Det blir extra fina bilder om man som par bara släpper loss och busar med varandra och myser massor av denna unika stund.

Deras ord gör mig alldeles rörd! Så kul att jag kan få mina kunder att känna sig så avslappnade och ha så kul tillsammans med mig. Att det inte bara blir en fotografering utan en upplevelse, en dejt de gör tillsammans som de kommer minnas för framtiden när de är trötta efter flera nätter vakna med en bebis.

Din personliga touch är prislös!

Helt underbar upplevelse. Atmosfären var avkopplande och vi hade kul under hela upplevelsen. Det blev mycket skratt och leenden! Jag kommer rekommendera denna upplevelse till alla jag känner som väntar barn, Frida du är verkligen en underbar fotograf och din personliga touch är prislös! Bilderna blev fantastiska! Tack igen för att du tog emot oss på så kort varsel!

– Armin och Ekin

Läs mer om fotografering av gravid under hösten med mig!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige