En avslappnad och rolig gravidfotografering – Vinter

Denna vinter fick vi till en riktigt avslappnad och rolig gravidfotografering med dessa två. På grund av sjukdom fick vi skjuta på vår fotografering lite vilket passade kanon då det snöade precis dagarna innan. Så vi fick detta magiska landskap istället för grått väder utan snö.

rolig gravidfotografering vinter
gravidfotografering i Stockholm

Snön gör verkligen massor för bilderna. Det ljusnar upp dom absolut, men det fluffar till dom också – ger dom en viss mjukhet. Sen att vi dessutom fick magiskt solljus från en nergående sol var inte alls dumt. Det ger ett extra gyllene ljus i bilderna.

Skön stämning och bilderna är jättefina!

“Det var en jättefin stund och valet av plats, som vi fick hjälp med, var jättebra. Det bästa var att det kändes bekvämt och lättsamt. Musiken bidrog till att det blev en skön stämning och bilderna är jättefina så det fanns många att välja bland när vi skulle välja förstoring. Du var väldigt trygg och kändes lugn/avslappnad, vilket smittade av sig. Det var liksom bara åka med kändes det som 🙂 Kommer definitivt rekommendera dig till andra.”

– Linda

Klänningen som Linda har på sig är en av mina nya och jag älskar den! Otroligt fin med små prickar i tyget som ger lite extra åt klänningen. Den är dessutom väldigt anpassbar då den är stretchig. Och hur passande för en avslappnad och rolig gravidfotografering?! Den rör sig vackert med sina volanger. Färgen är dessutom otroligt fin mot den vita snön.

Vill du boka din fotografering? Kika in här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige