Planera bröllop vid osäkra förhållanden

Jag har full förståelse för att det känns läskigt att planera bröllop i dagsläget. Det är knappast lätt att planera bröllop vid såna här osäkra förhållanden som vi befinner oss i. Vi har precis lämnat en riktigt tuff period på två år bakom oss av en pandemi som kändes som den aldrig skulle ta slut. Något som vi, under min livstid i alla fall, inte har upplevt tidigare. Det har varit mycket känslor kring detta och många som tvingats skjuta på sina bröllop igen och igen.

Och när det äntligen släpper, när vi efter så lång tid kan börja återgå till en normal vardag… vad händer då? Jo, kaos i världen. Maktgalna män som vill förstöra friden.

Jag har full sympati till att det återigen känns läskigt att börja planera bröllop. Allt stannar av i en viss ovisshet och det känns inte kul. Men något som jag vill att du ska veta när det gäller mig som bröllopsfotograf och det företag jag driver. Är att i alla mina avtal så ingår det en omboknings-klausul. Det vill säga att skulle en pandemi komma, det blir krig eller någon skulle bli sjuk, så får man självklart boka om sitt datum. Det för mig är en självklarhet. Jag vill att du ska känna dig trygg i att jag vill ditt bästa.

Bröllopsfotografering Stadsbröllop bröllop vid osäkra förhållanden

Planera bröllop

Vi ska kunna planera för en framtid som vi vill se, i hopp om att världen kommer lugna ner sig och vi kan få en sommar full av firande. Jag försöker alltid se positivt på saker och ting och även i detta kaos måste jag hålla mig optimistisk till att det kommer lösa sig.

Så här skrev ett av de par som jag fotade bröllop åt under 2020, de valde till slut att dela upp sin bröllopsdag och kommer ha festen nu i år 2022. Så närvarande var de allra närmaste.

Hon är fotografen som gör det där lilla extra!

“Vi är så glada att vi valde Frida som vår bröllopsfotograf! Frida har förmågan att verkligen fånga fina ögonblick och slutresultatet blir fantastiskt vackra och romantiska bilder. Hon är fotografen som gör det där lilla extra för sina kunder och bjuder på små trevliga överraskningar under hela processen. Dessutom är Frida väldigt flexibel och tillmötesgående, något som verkligen uppskattats detta Coronaår.”

– Marie och Robert

Låt oss fira er kärlek och planera ert bröllop även vid dessa osäkra förhållanden!

Läs mer om hur en bröllopsfotografering med mig fungerar här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige