Bröllopstips – Brudbåge till utomhusvigsel

Brudbåge bröllop

En vacker brudbåge till bröllopet

Om ni funderar på att gifta er utomhus, så föreslår jag att ni fixar en brudbåge att ha som markering där vigseln kommer ske. Det är så himla fint! Dessutom kan man vara kreativ och göra en på så många olika sätt. Det finns att hyra brudbågar, kanske er florist har en? Annars kan man även göra en själv om man är lite händig. Jag gillar träbågar och de är kanske de vanligaste, men även stål eller koppar är något som används.

Man kan ha den traditionella kvadratiska eller rektangulära bågen, eller så en trekantig, rund eller varför inte ett tältliknande där flera pinnar knyts ihop där uppe.

Vad man sedan vill dekorera bågen med är helt upp till er. Lite enkelt med tyg kan ge en enkel men vacker båge. Fyll den med blommor eller varför inte blommor och tyg tillsammans. Eller go crazy och gör något annat, tex ballonger.

En enklare båge

Brudbåge med mer fluff

Extra lyxig brudbåge

Utomhusvigsel

En vigsel utomhus är så himla mysigt. Även om det kan vara lite risky här i Sverige med vårt väder. Men trots mulet så blir ljuset så himla vackert! Det går dessutom alldeles utmärkt att ha en backup plan ifall himlen till exempel skulle välja att öppna sig. Kanske några partytält eller varför inte hitta en lada eller växthus i närheten som man kan hyra. Allra enklast är kanske till och med att skaffa sig en hel hög med paraplyn som man delar ut och låter gästerna stå under. Det kan till och med bli lite mysigt och absolut speciellt.

Vill du ha fler tips om allt kring din bröllopsplanering, kika in här.

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige