Bröllop Gyllene brunnen, Enköping – Bohemiskt

Bröllop Gyllene brunnen

En av förra sommarens varmaste dagar tillbringade jag på Gyllene brunnen med att fota detta fantastiska bröllop. När Kaisa och Simon bokade mig blev jag väldigt pepp, jag absolut älskar lador. Det är något så lantligt och underbart med en lada som dekoreras för fest.

Den fina ladan hos Gyllene brunnen ligger omringad av ängar och ger så fantastisk miljö för ett bröllop. Vigseln skedde utomhus i det vackra vädret framför en enkel brudbåge inlindad i tyg. Därmed hur enkelt och vackert som bara den!

På grund av den extrema värmen fick vi vara lite effektiva när det kom till porträtten, vilket är rätt kul som fotograf att få utmanas lite. Vi höll oss i skuggan (förutom vid brudbågen) och rätt snabbt fick vi till en massa fina bilder på dom. Ett otroligt avslappnad par som var enkla att dirigera och få fram massa fina känslor.

Det här var ett par som ville ha kul på sin bröllopsdag! Och trots värmen som gjorde alla lite smått värmeslagna så var det ingen klagan alls.

Jag är också lite extra glad över att deras fina hund fick vara med på dagen. Hur go är hon inte? Så fin i sin lilla krans.

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige