Bröllopsalbum – varför ska man ha ett?

Minnena från er bröllopsdag är något av det finaste ni har. Det är en dag då ni två blev ett på alla sätt som går. Det är en dag ni vill minnas för all framtid, även när ni är gamla och minnet blivit sämre. Och det finns inget bättre sätt att minnas det på än genom att titta igenom ett bröllopsalbum.

Bröllopsalbum

Ett bröllopsalbum är ett perfekt sätt att dela med sig av bröllopsdagen på till vänner och familj som kommer på besök. Ingen sätter sig ner och kollar igenom hundratals bilder på en dator när de kommer och hälsar på. Men att sätta sig i soffan och bläddra igenom detta noggrant skapade album – det kommer vara en hitt!

Bröllopsalbum

Mina bröllopsalbum är gjorda av bästa kvalitét. Riktigt fint linne material på utsidan, med antingen guldfolie tryck eller en design på framsidan med era namn och datum eller det ni själva vill ha skrivet. Papperet inne i albumet är ett tjockt, riktigt fint matt material som visar era bilder på bästa sätt. I skrivande stund ingår album i alla mina bröllopspaket, då jag vill att ni ska få detta minne att ha för all framtid och återuppleva er dag varje gång ni tittar i det.

Vill du veta mer om bröllopsfotografering med mig? Kolla in det här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige