Bröllop på Skytteholm, Ekerö

Funderar du på att planera bröllop på Skytteholm på Ekerö? Här kommer lite tips om just den här platsen och inspiration från ett bröllop som fotats där.

För middagen och festen så har de flera platser man kan använda sig av för att skapa ditt bröllop. Antingen på Herrgården, i Skyttegården, i logen eller i tält på tomten. Detta beror på bröllopets storlek och vilken stil ni vill ha på ert bröllop. Väljer ni att ha det i logen så finns det plats för upp till 75 sittande matgäster och där är undervåningen perfekt som dansgolv. Medan matsalen i herrgården har plats för 82 gäster om ni har långbord. Skyttegårdens matsal har plats för 149 sittande gäster och vill ni ha tält så sätts de upp i Herrgårdsparken och har plats för upp mot 200 personer.

Bröllopsfotograf Skytteholm Ekerö

Vid ett bröllop på Skytteholm kan du även erbjud dina gäster på övernattning i något av deras 74 hotellrum, vilket kan vara extra mysigt. Samla alla nära och kära och kanske även ha en brunch dagen efter bröllopet.

Men det mest magiska med Skytteholm är närheten till Mälaren som ligger precis utanför. Med vattnet på ena sidan och ängar på andra. En miljö som passar perfekt för alla bilder.

Vid bröllopet som du ser här nedan så valde Josefina och Sebastian att ha sin middag i den fina Herrgården. Bruden och hennes tärnor gjorde sig i ordning uppe i herrgården medan brudgummen och hans bestmans gjorde sig i ordning i en av herrgårdsflyglarna. Porträtten togs i omgivningarna och mingel på baksidan med utsikt över vattnet.

Läs mer om mig som bröllopsfotograf här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige