Förlovningsfotografering med mycket skratt och kärlek

Förlovningsfotografering i Solna

Att fira kärleken är det finaste ni kan göra och vilket bättre sätt på än med en förlovningsfotografering?

Fia och Robert bokade in mig som deras bröllopsfotograf och i mina paket ingår det en förlovningsfotografering. Det är så himla kul att få träffa och umgås lite med mina par innan bröllopsdagen och en fotografering är perfekt. Dels får de prova på hur det är att stå framför min kamera, de får lära sig hur jag jobbar och vad de kan förvänta sig på bröllopsdagen. Men det är även en otroligt mysig dejt för dom att ha. En stund med mycket skratt och gos. Hur ofta står ni och bara kramas om dagarna? Här får ni massa möjlighet.

Dessa två var definitivt peppade och så villiga att göra allt under förlovningsfotograferingen. Ingen uppgift var för konstig eller fel. Till och med hoppa upp på ryggen gjorde sig bra och gav massor av skratt. Vilket ger så underbara bilder. När det blir en massa naturliga skratt.

Vi valde att hålla denna förlovningsfotografering på denna fina platsen med massa höggräs och sol som sinade igenom träden. Det gjorde sig otroligt fint på bild och gav en naturlig och skön känsla på plats. Att välja plats är alltid viktigt. Det viktigaste på platsen är absolut ljuset då det är det som avgör hur ljuset i bilderna kommer bli. Men sen kommer vi till miljön. Är det hus i bakgrunden? Stökigt? mörka föremål som stör? Ja de finns mycket att tänka på. Men detta vart riktigt fint. Somrigt och härligt!

Vill du läsa mer om parfotograferingar, eller boka din egna? Kika in detta!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige