Bröllop i Toscana, Italien

Sitter du och planerar ett bröllop i Toscana, eller rent av drömmer om ett bröllop där? Då ska du kika in det här bröllopet som jag och en kollega fotade i somras. Ett riktigt stort och härligt bröllop på Villa Medicea di Lilliano, en fin vingård precis utanför Florens.

Bröllop i Toscana

Mitt i juli, varmaste tiden på året var vi där för att fota detta bröllop. Den dagen stod termometern på 39 grader i skuggan, så svetten lackade ordentligt kan jag lova. Men åh så fint! Angelica och Chris bjöd in sina nära och kära till årets bröllop på denna vackra plats med utsikt över Florens.

Förberedelserna skedde på varsitt håll i de fina huset där de bodde under vistelsen där. När gästerna anlände var det dags för välkomstdrinkar på innergården innan de begav sig till den utsmyckade vackra fontänen längst ner på gården för vigsel. Med parasoller och fjädrar för att hantera värmen så fick de se dessa två gifta sig innan det blev mingel med drinkar (och ganska mycket vatten!) och chark på gräsmattan.

På detta bröllop i Toscana serverades middagen uppe på terrassen med utsikten över Florens. En fantastisk plats dekorerad till max och med magiska slingor för att göra det extra mysigt när solen gick ner. Och som avslut var det givetvis första dansen och sedan ordentlig fest med liveband i festlokalen.

Vill du veta mer om bröllop utomlands med mig? Läs mer här.

Leverantörer

Förste fotograf – Marzia Sarwar
Bröllopskoordinator – Italian wedding & events
Bröllopslokal – Villa Medicea di Lilliano
Florist – Flowersliving
Videograf – Giorgio Guerrieri films
Vigselförrättare – Tuscanpledges
DJ/band – The Shakes live band
Trycksaker på plats – Eyderdesign

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige