September bröllop i Eskilstuna | Fia och Robert

I slutet på september så var det dags för fina Fia och Roberts bröllop i Eskilstuna. Vigseln skedde i Husby-Rekarne kyrka och sen middag och fest i lokalen bredvid. En dag som dagarna innan såg ut att bli mulen och regnig, men när dagen väl kom så sken solen större delen av dagen. Vilket blev perfekt, inte bara för porträttens skull men även för minglet som då kunde ske utomhus i det fina höstvädret.

De här två är så härligt avslappnade och mysiga. Vi hade en otroligt fin stund tillsammans när vi tog porträtten i omgivningarna runt kyrkan och lokalen. De var villiga att testa på alla tokigheter jag kan komma på och kolla bara in resultatet – magiskt!

Bröllop i Eskilstuna

Fia och Robert träffades första gången på ett föräldramöte för handbollslaget som deras döttrar spelar i. Robert stod och log brett när Fia kom upp för trappan till den skola som mötet var i. Självklart fick han ett stort smile tillbaka och direkt kände Robert att “Där är Hon”.

Robert friade en regnig och blöt dag 2021 i deras “hemmabacke” i Sälen. De hade planerat att promenera upp för backen för en liten picknick och trots att Fia föreslog att de skulle skjuta på det till en bättre dag så insisterade Robert. Uppe på backen friade han sen.

Vad var svårast med planeringen?

Det svåraste var att strukturera upp och få en röd tråd. Det är mycket som inte går att förbereda för lång tid innan, så det blir ganska mycket när det börjar närma sig bröllopsdatumet.

Vad var roligast med planeringen?

Vi hade vinprovning i hop med ett gäng gäster och tillsammans röstade vi fram viner till middagen, vilket var jättekul. Jag (Fia) och tärnorna var i Västerås en lördag för att hitta klänningen och samtidigt få umgås, vilket blev en mysig dag.
Elin vår bröllopskoordinator har varit ett stort stöd och en frisk fläkt. Hon har hjälpt oss att få ihop helheten och hon är alltid så positiv och sprider glädje omkring sig. Dessutom har vi ett fantastiskt fint toastmasterpar och de har lagt ner mycket tid och engagemang och det har varit jättekul att ha de med oss på detta.

Vilka tips har ni till blivande par?

Se till att börja planera i tid och be om hjälp med allt från planering till att köra grejer. Det är alltid mer att göra än man tror och många leverantörer blir bokade långt i förväg.

Leverantörer

Bröllopskoordinator – Elin på Making Memories
Mat – Skytteman & Co
Blommor – Maria på Ecoflor
Hår/smink – Sofia Gustafsson på Hallberts salong
Glas och bestick – Porslinskabinettet
Brudklänning – Bröllopsbruket Västerås
Smycken – Rebel Suzie
Tårta – CR Sötehantverk

Sugen på att boka din fotografering? Hör av dig!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige