Gravidfotografering under den kala tiden på året

Gravidfoto

Inga löv på träden kvar?

Och snön är lång ur sikte? Oroa dig inte!

Bara för att det är den kala tiden på året och de finare färgerna på träden är borta betyder det inte att det inte blir fint att fota utomhus. Visst, det kanske inte blir så grönt men det blir otroligt fint ändå! Mer beiga färger, vilket i min värld bara är vackrare. Det blir mer enhetligt och ni tar upp mer plats i bilden än om alla andra färger ska distrahera och försöka sno uppmärksamheten.

Det är kallare denna årstiden. Beroende på när på höst/vinter vi pratar om är det såklart stor skillnad på temperatur. Men det är sällan ett problem. Som gravid ökar du i kroppstemperatur rent allmänt då du pumpar mer blog i kroppen. Men sen har jag även med värmekuddar som du får sätta på kroppen som värmer mer än man tror. Dessutom är vi såklart effektiva och pausar i varma jackor under fotograferingen. Ni ska absolut inte bli allt för nerkylda.

Mycket mer avslappnat än jag förväntat mig

“Jätteroligt och mycket mer avslappnat än jag förväntat mig. Är så glad att vi gjorde detta och har fina bilder som minne! Jättefint ljus, jättefint beskurna, väldigt nöjd (och då tycker jag inte om att vara på bild). Frida var en bra, lyhörd fotograf som hjälper att skapa rätt stämning och få en att slappna av. Så värt det om du är gravid! Rolig upplevelse och fina bilder som minne. :)”
– Anna

Den kala tiden på året är otroligt fin!

Under vintersäsongen i Stockholm så har vi ofta den så kallade “gråa” perioden. Vi har inte så mycket snögaranti i Stockholm, det är mer tur om vi får fin snö. Och vi har av någon anledning bestämt att den här kala, gråa tiden är trist. Men det är den inte. I alla fall inte när jag fotar!

Dels så älskar jag torkat gräs, vilket gör sig så fint på bild och med min redigeringsstil. Och sen tycker jag att färgerna faktiskt blir mer harmoniska, för de knallgröna gräset och löven kan ofta störa i bild.

Se bara så fint det blir!!

Boka in din gravidfotografering idag!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige