Ett höstbröllop på Millesgården, Lidingö

Höstbröllop fotografering

Ett riktigt höstbröllop på Millesgården på Lidingö med alla sorters väder, magiska höstfärger och en bröllopsfest full av en blandning med svenskar, australiensare, brasilianare, italienare, greker med fler.

Vigseln skedde i vackra Lidingö kyrka, där precis lagom att vi anlände så kom stormen. Regn och kraftiga vindar. Tur vi kunde ta skydd i huset de har på sidan om. Men lagom till att vigseln var över så var solen framme och lyste upp höstens alla magiska färger. En busstur ledde sen alla gäster till Millesgården där de fick gå runt och titta på all konst medan vi vandrade runt i blåsten för fina platser att fota på. Otroligt vackert ställe och med så många olika små vrån att fota vid.

Lagom till att brudparet kände sig redo att börja minglet så kom regnet igen. Men tur att vi hunnit till Millesgårdens lanthandel där middag och fest skulle ske. Tillsammans med sina gäster avnjöts de tilltugg till fördrinken, två förrätter, en varmrätt, efterrätt och sen den smarriga tårtan med egen ihopsatt legostaty av brudparet. Sen var det dags för första dansen och en massa härlig dans med bland annat grekisk dans. Sen avslutades kvällen med en tryckare!

Höstbröllop fotografering

1. Hur, var och när träffades ni?

Vi träffades Dec 2021 här på Lidingö, Cons bror är Karins granne. Vi umgicks en del innan vi blev romantiska med varandra. Han var här på besök från Australien så vi gick runt Stockholm för att visa honom vår vackra stad. Vi gick bl a på ABBA museum och gick runt Karlaplan.

2. Hur gick förlovningen till?

Con bad om min hand i äktenskap på Kungsträdgården när körsbärsträden blommade. Plötsligt gick han ned på knäet och frågade om jag ville gifta mig med honom. Som du märker sa jag JAAAAAAA!

3. Vad har varit det svåraste samt det roligaste med bröllopsplaneringen?

Inget har egentligen varit särskilt svårt, vi har varit överens om allt, men det roligaste har varit att gå igenom vigseln med prästen och planera menyn till middagen.

4. Varför valde ni den plats ni ska gifta er på?

För att det är den kyrkan Karins familj tillhör, där Farmor och Farfar är begravda, där hennes syster gifte sig och där syskonbarnen blivit döpta.

5. Vilket/vilka tips skulle ni vilja ge till framtida brudpar?

Det finns absolut inga måsten! Det är ert bröllop och det ni känner er bekväma med och det ni känner kommer göra er lyckliga är det viktigaste.

Leverantörer

Plats: Millesgården Lanthandel

Klänning: Lilly

Hår/Smink: Lubnaglow

Vill du veta mer om hur du kan boka mig till ditt bröllop? Läs mer här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige