Bröllop vid Rönninge By | Loge bröllop

Bröllop vid Rönninge By

Lördagens bröllop vid Rönninge By började bra med förberedelser inne i ett av husen på gården där bruden gjorde i ordning sig med sina tärnor och brudgummen med sina marskalker. Det var litet och mörkt men så fullt av kärlek. Vädret den här dagen stod på vår sida med solmoln och inte en droppe i sikt. Vilket underlättar när vigseln var planerad att ske utomhus. Såklart fanns backup ifall det skulle bli regn, men det är alltid kul när brudparen får som de önskar.

Det som är bra vid bröllop vid Rönninge By är att porträtten kan tas i den vackra omgivningen med hästhagar, vatten och de charmiga röda husen. Och gården håller med en traktor som åker och hämtar alla gäster och lämnar dom på plats lagom till vigseln, vilket gör att alla kommer samtidigt. Vigselplatsen var fint dekorerad och väl där så höll hästarna oss sällskap. En intim och mysig vigsel som utfördes av brudens far och det kan ju inte bli mycket finare än så!

Mingel på gräsmattan med bubbel, snittar och härligt sällskap. Middagen höll till i logen som även den var fint dekorerad. Stort antal gäster som fyllde denna loge och skapade en härlig stämning under middagen och sen även festen som drog igång. Med beer pong, popcorn maskin och dj som höll igång dansgolvet.

En riktigt fin dag helt enkelt!

Frågor till Mia och Fredrik

Hur träffades ni?

Vi träffades en solig sommardag vid klipporna på Fredhällsbadet på Kungsholmen. Det var genom gemensamma vänner, och sen dagen vi träffades har vi varit med varandra varje dag.

Hur gick förlovningen till?

Mia hade varit bortrest och kom hem till en lägenhet som var utsmyckad med blommor, och där stod Fredrik på knä och friade. Strax efter åkte vi iväg till Zanzibar. Tanken var att fria på Zanzibar men det hade varit för uppenbart.

Vad har varit det svåraste samt det roligaste med bröllopsplaneringen?

Det svåraste har varit att ta reda på vad som behövs på ett Bröllop. Det roligaste har varit att utföra och planera en stor och fin sak tillsammans som betyder så mycket.

Varför valde ni den plats ni ska gifta er på?

Den var väldigt fin och vi önskade oss en lantlig idyll, vilket Rönninge by erbjuder.

Vilket/vilka tips skulle ni vilja ge till framtida brudpar?

Det ska vara roligt hela vägen, även planeringen.

Se mer om bröllopsfotografering från mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige