En mysig sensommar gravidfotografering

Sensommar gravidfotografering
gravidfotografering i Stockholm

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen här i sommar och det har blivit så många fina fotograferingar. Som denna sensommar gravidfotografering som du ser bilder på här nedan. Hårddiskarna är fulla med massa fint att visa dig och det får bli vinterns jobb att drömma oss tillbaka till denna magiska sommar och höst vi haft. För nu är mörkret här hos oss och det blir alltid lite extra tungt för många.

I år försöker jag göra mitt bästa för att inte hamna i en allt för stor mörker-depp, vilket ofta händer. Det är vanligt bland oss nordbor. Jag har köpt mig en ljus-lampa som ska hjälpa till och ge mig den ljusterapi som jag behöver varje dag, även om det är mulet och mörkt ute. Sen passar jag på att gå ut och går en promenad med Zappa när solen väl är framme, vilken tid det än är på dagen. Man får passa på! Och nu är vi snart inne i december och första advent, så då ska det julpyntas här hemma och göras mysigt. Jag tycker verkligen det gör skillnad. Mer rött i hemmet, mer ljus och glitter. Blir härligt!

Mer café-dejter

Men jag ser även fram emot att sitta med vid datan, mysiga café-dejter med kollegorna och jobba på hemsidan, planera inför kommande bröllopssäsong, planera inför kommande mässor och allt annat som behöver göras i ett företag. Under bröllopssäsongen så blir det inte så mycket utveckling i företaget, utan det är nu det sker. Och jag ser fram emot det!

Såklart ska jag även dela med mig massa fina bilder från alla fotograferingar jag haft. Så som denna. Med denna vackra gravida, magen, hennes partner och storasyster. Vi hade en otroligt fin sensommar gravidfotografering i mitten på augusti, en varm och skön kväll. Titta bara så fint!

Är du sugen på en gravidfotografering? Läsa mer om dessa här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige