Bröllopsfotografering Högberga Gård, Lidingö

I början på september så hade Linnéa och Mikael planerat in sin bröllopsfotografering på Högberga Gård på Lidingö i Stockholm. Dagen var tänkt att hållas helt och hållet på plats då vi började med förberedelser i deras fina rum på ovanvåningen. Tillsammans med vänner, familj och barn så gjorde Linnéa i ordning sig på deras rum och Mikael i ett rum på ovanvåningen.

Efter det tog vi oss ner mot vattnet för first look och porträtten. Vi hade riktig tur denna dagen då molnen låg för solen så vi kunde fota precis vart vi ville på denna vackra plats. Som fotograf så är detta bästa ljuset då vi inte behöver anpassa oss så mycket om plats för fotona. För det bästa med bröllopsfotografering på Högberga gård är ju såklart den magiska utsikten över vattnet, och detta är svårt om solen strålar starkt.

Sen var det dags för vigsel med den underbara utsikten i bakgrunden. Hur fint är inte det här? Mycket känslosamt och vackert och de sa ja till varandra! Wohoo!

Massa gratulationer och sen dags att gå in för middag och massa fina tal. Lokalen för middag är otroligt maffig med enorm höjd i tak. Jag själv är kanske inte helt förtjust i de lila lamporna på väggarna, men det är helt min egna åsikt. Det var en otroligt fin middag däremot och tårta på det! Lokalen håller upp till 140 gäster med en separat bar och dansgolv.

Så seeen var det dags för första dans och sen för alla att skaka loss på dansgolvet. Vilket magiskt bröllop!

Läs mer om att boka mig som din bröllopsfotograf här.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige