Gravidfotografering på Vintern – Vad ska vi tänka på för en fantastisk fotografering

När du planerar en gravidfotografering på vintern finns det många saker du bör tänka på. Från kläder till rekvisita och accessoarer, här är allt du behöver veta för att skapa en lyckad fotografering tillsammans med mig.

Gravidfotografering på Vintern
gravidfotografering i Stockholm

Kläder för fotograferingen

Om du ska fotas utomhus så är det första att se till att vi klär oss rätt. För det första som gravid så har du en liten högre kroppsvärme än normalt, vilket underlättar för dig. Men jag har även med mig värmekuddar som du kommer få sätta på kroppen vilket ger massa värme. Detta kommer göra att du utan problem kan stå i klänningarna som du får låna av mig.

Din partner däremot bör köra lager på lager för att hålla värmen, kanske lite underställ under kläderna? Detta kommer hjälpa dom att inte bli lika stela.

Plats för gravidfotografering på vintern

När vi ska välja plats för er gravidfotografering på vintern så ska vi tänka på miljö och ljus. Detta beror lite på hur vädret är, har det kommit snö eller är det typiskt Stockholms-grått? Finast är en öppen plats ifall det är mulet, där man får lite mer vy runtomkring. Detta passar både om det är snö eller inte. Men är solen framme bör vi ha en möjlighet att få lite skugga. Kanske i form av träd.

Vill du veta mer om gravidfotografering med mig? Kika in här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige