En förlovningsfotografering med längtan till bröllopsdagen

förlovningsfotografering

Jag fick äran att ha en förlovningsfotografering med Mia och Fredrik bara ett fåtal veckor efter att deras lilla flicka kom till världen. En mysig stund där de fick gosa bara dom två medan lilltjejen blev omhändertagen av syster en bit bort. Fotograferingen fick mig att längta ännu mer till sommaren 2023, för det är då som dom gifter sig!

Längtan efter ett bröllop som sker om mer än ett år senare. Gud så jag älskar mitt jobb! Och så lyckligt lottad som får ha såna här fina människor framför min kamera. Personer som är villiga att leka loss och både busa och mysa en stund.

Gud vad fina bilder!

Frida! Gud vad fina bilder, sitter här med en tår i ögat. Värmen i bilderna är helt fantastiskt! Vi är mer är nöjda! Tusen, tusen tack!
– Mia och Fredrik

Varför ska man ha en förlovningsfotografering innan bröllopet? I vissa fall kan man kalla detta en provfotografering eller parfotografering, men vilket som så är det en fotografering som man genomför innan bröllopet.

Hos mig ingår det en förlovningsfotografering när man bokar ett av mina bröllopspaket. Jag har valt att detta är något som mina brudpar kan välja att utföra då det ger dom en extra chans att stå framför min kamera. Vi får en chans att umgås med varandra och lära känna varandra ännu bättre. Vilket gör att när bröllopsdagen kommer så är vi goda vänner redan och det känns inte konstigt att ha med mig på er dag.

Dessutom lär det er hur jag jobbar, vilka känslor jag vill få fram. När bröllopet väl är här så har ni kläder som gör det lite svårare att röra på sig (stela, långa eller ömtåliga), men då ni redan gjort det en gång så får vi till samma känslor utan att behöva göra för avancerade uppgifter.

Boka en förlovningsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige