Bröllopsfotograf Sigtunastiftelsen Rosengården | Anna och Mia

När jag träffade Anna och Mia så sa det bara klick. Jag föll pladask för dessa fantastiska tjejer. Det kändes som att vi känt varandra hur länge som helst när vi träffades för första gången. Hur magisk känsla är inte det? Vi fikade, pratade och vips så hade en och en halv timma gått.

Inte nog med det så skuttade jag av lycka när de bokade mig. Jag såg så fram emot att få vara med på deras dag.

Bröllopsfotograf Sigtunastiftelsen

Dagen i Sigtuna där förberedelser, porträttfotografering, vigsel och middag/bröllopsfest hölls på vackra Sigtunastiftelsen var helt magisk. Men det är inte sant hur känslorna flödade denna dag. De här två är som gjorda för varandra och det märktes så tydligt. Inte minst för allt fint som sades om dom under talen.

Men med två fantastiska kvinnor som har lika stora skratt som hjärtan, blir det inte annat än bra. En mysig stund att förbereda sig med sina bästa vänner och sedan en first look för att låta nerverna lugna sig.

Vigselplatsen på Sigtunastiftelsen blev rosengården och åh så vacker den är! Bland blommande röda rosor sitter gästerna med dessa grönklädda valv som ramar in brudparet. Jag har nog aldrig sett något par så utåtriktat lyckliga efter att de blivit fru och fru, det går inte att ta fel på deras känslor.

På samma plats hölls mingel och mottagning av brudparet när de kommer gående för att bli överösta av färgglada rosenblad. Därmed fick alla tillbringa massa tid i den fina trädgården.

En dag fylld av så mycket färg, skratt och kärlek!

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige