Bröllopsfotograf Långängens Gård, Lidingö | Ladubröllop

Att stå i ladan på Långängens gård med fjärilar i magen och spända nerver. Där stod han, Björn, och väntade på sin blivande fri Louise. Då himlen hade valt att öppna sig precis innan vi skulle ta first look bilderna, så valde vi att hålla till i den fina lada som middagen senare skulle hållas. Den var vackert upplyst med ljusslingor i taket och syrenblommor som gav en ljuvlig doft.

Bröllopsfotograf Långängens gård

Så där står han, nervös och förväntansfull med ryggen mot dörren där Louise kommer gående med hjälp av sin brudtärna som håller i ett paraply för att skydda henne. Händerna skruvar sig mot varandra i förväntan. När hon lägger handen på hans axel ser jag hur axlarna slappnar av och sjunker ner. Han vänder sig om och ser sin blivande fru stå vackert uppiffad i sin underbara klänning.

Spänningen, nerverna och förväntningen släpper med sin kärlek vid hans sida. Och synen och denna vackra kvinna får känslorna att spilla över. En magisk stund för dom två, när de äntligen får vara med varandra.

Louise gjorde sig i ordning med sina tärnor hos sina föräldrar innan de åkte vidare till Långängens gård. Där tog vi porträtten innan vi begav oss till Lidingö kyrka. Där blev de man och fru och firade med att få ris kastade på sig innan det begav sig av till Långängen för skål med vänner och familj innan middagen i ladan. Det var en riktigt fin dag med massa kärlek och glädje!

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige