Kärleksfotografering bland äppelträden | Solna

En magisk vårdag mötte jag upp Alexandra och Yord för en härlig kärleksfotografering bland äppelträden. Kärleken mellan dessa två är helt otrolig och det lyser verkligen om dom. Efter ett par tyngre år så var de verkligen värda att få en mysig stund tillsammans och bara njuta av varandra.

När man får höra innan att personer är lite obekväma framför kameran så kickar verkligen utmaningen till. Men det är nämligen så att min stora talang här i livet är att få människor bekväma. Hur konstigt låter inte de? Det har nog att göra med att jag är en väldigt lugn och avslappnad person själv och det smittar av sig. Därmed så blir paret lugna själva.

Kärleksfotografering bland äppelträd

Inga ord kan beskriva denna känsla!!!

Vilken underbar och fullständigt magisk stund du gav oss, hade inte ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig detta resultat. Båda var så nervösa inför fotograferingen men du fick oss att slappna av med din värme och närvaro och resultatet blev därefter, magiskt. Helt underbara bilder som vi kommer att bära med oss resten av våra liv. Vi är så tacksamma för att du tog dig tiden och förevigade vår kärlek i form av dessa bilder som kommer att vara en ständig påminnelse om att ta vara på varandra, varje dag. TACK!

– Aleksandra

Kärlek är något som är lätt att fotografera! Mitt fokus är alltid att få er att fokusera på varandra och gå in i era känslor. Ni har så starka känslor för varandra att bara ni lägger fokuset där så kommer det att lysa igenom. Sen är allt enkelt. Ni behöver bara stå där och mysa, kramas och njuta av varandras närhet.

Jag sköter resten! Lita på mig. Ni kommer vara så glada att ni gett er möjligheten att uppleva en kärleksfotografering.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige