Bröllop på Elfviks herrgård, Lidingö | Höstbröllop

Ni vet dom där magiska höstdagarna som bara dyker upp ibland? När solen är framme och lyser upp de vackra gula och röda löven på träden och luften är underbart frisk. När det nästan känns overkligt. Så var det den här dagen då Charlotta och Dieter gifte sig på Lidingö.

Såna dagar blir alltid lite extra speciella, för man vet att det är så pass liten chans att ens höstbröllop faktiskt blir så underbart magiskt. Så med deras vigsel i vackra Lidingö kyrka och sedan mingel och bröllops middag på Elfviks herrgård blev det en kanondag.

Bröllopsfotografering Elfviks herrgård

Internationellt bröllop

Ett bröllop på Elfviks herrgård fyllt av människor från hela världen. Med en svensk brud och en brudgum från Schweiz blev det mesta på engelska och en internationell historia. Hur kul som helst!

Första gången jag skulle träffa Lotta och Dieter fick bli över Skype av just den anledningen, då dom bor i Schweiz och vi inte kunde träffas fysiskt. Men det är minst lika roligt att träffa någon över nätet. Huvudsaken att jag får se dom och vi alla får en känsla av vem den andra är. Vi ska tillbringa en hel dag tillsammans så det är viktigt att vi klickar.

Bröllopsfotografering Elfviks herrgård

Höstbröllop på Elfviks herrgård

Höstbröllop är så speciellt, det är så otroligt vackert med alla färger ute. Dessutom så är det lite speciellt då solen går ner tidigare och ger golden hour tidigare än under sommaren. Det är alltid fint att hinna ta någon bild när solen är på väg ner. Här gick den nedanför träden rätt tidigt, men vi hann med att ta några bilder i den fina kvällssolen.

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige