Gravidfotografering – en ny start

Gravidfotografering
gravidfotografering i Stockholm

Att börja med gravidfotografering har varit något som legat och gnott i bakhuvudet minst ett år nu. Jag är ju en kärleksgalen kvinna som älskar att få föreviga alla dessa underbara stunder med par, varesig det är bröllop, förlovning eller något annat. Det spritter i mig av lycka när jag får äran att föreviga det.

Jag har såklart fotat många gravida genom åren, men nu kändes det som att jag ville göra något annorlunda, något lite mer speciellt. Därför kommer jag att fokusera på paret. Det blir mer av en kärleksfotografering. Kärleken mellan er två som är så fantastiskt stark att det lett till ett litet mirakel. Hur underbart är inte det?!

Så en gravidfotografering hos mig är en rolig och mysig upplevelse där ni får små uppgifter att göra som håller er i rörelse, som får er att fokusera på varandra och att ha kul. Tanken är att ni ska skratta, busa och mysa massor under denna stunden. Att få möjligheten att bara vara ni två en liten stund och fokusera på kärleken mellan er, något som vi i dagens samhälle inte alltid ger oss tiden till.

Jag vill ge er den gåvan att få fira er kärlek. Och ja, magen är ju där med hela tiden och såklart ser vi till att även den syns på bild! Den är som en mysig påminnelse om hur stark er kärlek är.

WOW vilka bilder!! 

WOW WOW WOW vilka bilder!! Så magiska och återigen har du lyckats fånga så vackra känslor på bild. Du är så grym och vi är så tacksamma för att vi fått göra denna fotograferingen. Jag ser sååå mycket fram emot att förstora bilderna och hänga dom i vårt hem. Stort och hjärtligt tack för att du ville fota oss igen!!
– Alexandra

Läs mer om gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige