Bröllop i skärgården | Dalarö skans

Linda och Tobias hade planerat ett riktigt härligt bröllop ute på Dalarö skans i Stockholms skärgård sommaren 2020. Trots omständigheterna detta år så bestämde de sig för att köra på, se till att gäster, dom och jag endast blev femtio personer vilket var restriktionerna just då. Det blev bröllopsporträtt i vackra Tyresö slottspark innan vigseln i Tyresö kyrka. Regnet kom precis när vi skulle börja våra porträtt, men dessa två brydde sig inte om det! Med mitt stora paraply höll de sig torra från dropparna som kom.

Bröllopsfotograf Dalarö skans

Dalarö skans

Efter vigseln tog vi båten ut till Dalarö skans. Dalarö skans är en före detta fästning ombyggd till restaurang, som ligger på ön Stockskärsholmen i Stockholms skärgård. Där tog vi lite fler porträtt, regnet hade lämnat oss men istället fick vi stå ut med extremt starka vindar.

helt fantastiska foton!

Vi är så glada över att vi fick ha Frida som vår bröllopsfotograf! Trots det pressade tidsschemat och stormiga vindar tog hon helt fantastiska foton. Hon lyckades få oss lugna och bekväma genom hela bröllopsdagen, vilket verkligen lyser igenom i bilderna. Ljuset i fotografierna är magiskt! Vi kan varmt rekommendera Frida, både som en superhärlig person och riktigt proffsig fotograf.

– Linda och Tobias

Sen åkte vi vidare till Smådalarö gård där gästerna väntade för att skåla med paret med bubblor. Efter en mysig stund med sina gäster så fick alla hoppa på båten för att åka ut till ön. Där blev det en fantastisk middag med utsikten av skärgården runtomkring de. Med allt från härliga tal till roliga lekar. Och för att inte tala om den magiska solnedgången som sprack upp. Vindarna var av stormvarning, så man höll sig inne i tryggheten av väggar. Men det avslutades med att alla begav sig av till borgen för tårta och dans. Sen skulle de fortsätta natten lång i baren där medan jag fick skjuts i en liten båt i mörkret in till fastland, med musiken och ljuset från ön bakom mig.

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige