Avslappnade under gravidfotografering | Bogesund

Avslappnade under gravidfotografering? Det är precis det jag vill att mina kunder ska vara. Det ska inte vara obekvämt att fotograferas! Absolut kan det kännas lite konstigt de första minuterna när man är inte van att stå framför en kamera. Men mitt jobb är att få mina kunder avslappnade.

Avslappnad gravidfotografering Stockholm
gravidfotografering i Stockholm

så glada över detta!!

Men guud vilka fantastiska bilder, vi blir så glada över detta!! 🥰 Din värme och energi bakom kameran smittade av sig trots en ruggig vinterdag. Du fick oss att känna oss bekväma trots att vi aldrig har fotograferats förr. Med ditt avslappnade och professionella sätt kändes fotograferingen både rolig, lättsam och kärleksfull.

– Mikaela och Christoffer

Hur får jag er avslappnade under gravidfotografering?

En av mina absolut bästa sätt att göra det på är att ha musik på i bakgrunden under hela fotograferingen. Det gör sån skillnad! Plötsligt har ni något att fokusera på och något att röra er med. För mitt andra sätt att få er avslappnade under fotograferingen är att ge er uppgifter som håller er i rörelse. Ni har något att göra och fokuserar på varandra, vilket gör att ni inte tänker lika mycket på att ni blir fotade. Sen har ni såklart mig som står där bakom kameran och peppar och gör mitt allra bästa för att få er bekväma. För vackra är ni!

Titta bara på Mikaela och Christoffer nedan. Hur underbart blir det inte när man får busa och mysa lite extra med sin kärlek? Det är som världens bästa dejt! Visst ser man att de är avslappnade under sin gravidfotografering?!

Läs mer om gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige