Gravidfotografering i vårsolen

Vårsolens strålar gör verkligen en gravidfotografering extra magisk. Det finns färre platser att gömma sig från solen då träden inte än fått löv som döljer dess vassa strålar. Men det gör inget när man har ett så strålande par framför kameran.

Gravidfotografering Stockholm
gravidfotografering i vårsolen

Jag tycker dessutom att den avskalade miljön ger något extra och gör att paret står ut ännu mer. Men jag tror Sofia strålade lika vackert som solen med sin fina mage. Och kärleken mellan dom så varm att man kan slänga av sig jackan direkt! Så en gravidfotografering i vårsolen är definitivt värt det!

Oss två och vår bebis!

Vi hade en magisk dag med fantastiskt väder och en underbar fotograf som fångade varje ögonblick. Frida fångade oss på bild när vi var både kärleksfulla och lekfulla vilket gjorde bilderna mer realistiska. Jag måste erkänna att de var nervöst att stå framför en kamera men Frida fick de att bli så mycket enklare, att bara tänka på nuet, på oss två och vår bebis i magen. Så tacksam för att vi valde att göra en gravidfotografering som vi kan visa vårt barn i framtiden. Och så glad att vi valde just Frida som skapade magiska bilder i en fantastisk miljö.

– Sofia och Alexander

En liten gravidfotografering i vårsolen

Se mer från fina Sofia och Alexanders gravidfotografering här nedan. Bilder fyllda av skratt, bus och så mycket kärlek. Så glad att jag fick äran att föreviga denna fantastiska händelse i deras liv!

Läs mer om en gravidfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige