Provfotografering – Högberga Gård

I november hade jag denna supermysiga provfotografering på Högberga gård. Dessa två snyggingar ska nämligen gifta sig där i sommar! Wohoo! Tänk så kul det ska bli med ett stort och härligt bröllop här. Ser så fram emot det. Det var några år sen jag fotade ett bröllop på den här platsen så det ska bli lite extra roligt.

provfotografering högberga gård
Kärleksfotograf & Parfotograf

När man bokar ett bröllop med mig så ingår det alltid en provfotografering eller en kärleksfotografering som jag kallar det – för det är precis vad det är. En stund då ni får gosa lite extra med varandra, får testa på hur det är att stå framför min kamera och få massa fina bilder efteråt. Dessutom får ni lära känna mig lite bättre vilket gör att det inte kommer kännas nervöst när bröllopsdagen är här, för då är jag redan er vän! Det är knappast avslappnat när man träffar en människa för första gången, spelar ingen roll vem det är. Därför vill jag alltid träffa mina par om jag ska tillbringa en hela dag tillsammans med er. Ni ska känna att det är naturligt att jag hänger med er den dagen.

Högberga gård kan man även välja att ha vigseln ute på deras framsida med utsikt över havet, hur magiskt är inte det? Det ska dessa två ha och jag ser fram emot att fånga den stunden.

Så kika vidare här på vår provfotografering på Högberga gård nedan.

Läs mer om en parfotografering här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige