Mysigt och avslappnat – Gravidfotograf Lidingö

Gravidfotograf Stockholm
gravidfotograf Lidingö

Gravidfotograf Lidingö

Ibland känner man bara ett klick när man träffar vissa människor, som att man bara passar så bra ihop. Precis så kändes det när Mathilda och Rasmus kom förbi mig för att prova klänningar inför fotograferingen. 

Jag har full förståelse för att man känner sig osäker i sin storlek när magen växer sig större än den någonsin varit tidigare, så man får självklart komma förbi och prova ut klänning om man vill.

Så när vi sågs på själva fotograferingen så kändes det så naturligt och avslappnat. Även om de såklart är nervösa och kanske lite osäkra – vem är van att stå framför en kamera egentligen?

Men med musik spelandes i bakgrunden och små uppgifter från mig så fick vi till en riktigt härlig och skön fotografering i vårsolens ljus. Hur vackert blev inte det här? Dessa två snyggingar tillsammans med solen gör min själ alldeles varm. Kan leva på dessa bilder för alltid!

Bilderna blev långt över förväntan!

”Vi är så nöjda med fotograferingen! Frida var väldigt flexibel och lugn vilket gjorde att vi snabbt blev trygga framför kameran. Bilderna blev långt över förväntan och vi ångrar inte en sekund att vi valde att föreviga denna tid i livet! Jag tänkte att denna årstid skulle vara ”tråkig” att fotografera i, men wow! Det blev ett magiskt resultat! Klänningarna, ljuset, platsen och redigeringen, allt är så fint!
Fotograferingen blev helt fantastisk. Även fast det är en ovan och nervös situation att stå framför kameran så fick du oss att känna oss avslappnade och det blev en mysig stund istället!”

– Mathilda och Rasmus

Läs mer om gravidfotografering under olika årstider här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige