Gravidfotografering tidig vår – avslappnat och mysigt

En gravidfotografering tidig vår, den tiden innan det blir grönt, kan många tycka är ganska tråkig att fota under. Men jag tycker det är en magisk tid. Naturen är mer beige än grön och solen går ner tidigare. Det gör sig fint på bild. Man kan anpassa sig ganska bra till den här tiden på året. Solen går ner senare, vilket gör att man inte behöver fota helger utan kan ta en vardag efter jobbet om man vill.

Gravidfotografering tidig vår
gravidfotografering i Stockholm

Får man dessutom sol som vi hade under denna sessionen så blir det ren magi. Solen gör ganska mycket för en fotografering, speciellt när naturen inte är så speciell. Men det blir superfint väder mulna dagar.

Det kan såklart fortfarande vara lite kyligare ute under en gravidfotografering tidig vår och vindarna är inte alltid så snälla. Men det brukar gå riktigt bra ändå, speciellt om du har din partner med dig som ger massa varma kramar. Vi pausar också självklart i jacka om det skulle behövas och så får ni röra massor på er för att hålla värmen. Är det riktigt kallt så har jag absolut med mig en värmekudde som du får sätta på kroppen för att ge lite extra värme.

Vill du boka din egna gravidfotografering tidig vår eller under sommaren? Jag tar ett fåtal gravid per månad för att kunna ge toppservice.

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige