Kärleksfotografering bland höstlöv | Johanna & Linus

Parfotografering Stockholm

En supermysig kärleksfotografering fick vi till bland de gula höstlöven i höstas. Helt överlycklig över att solen sken och värmde oss medan dess två fick busa och mysa med varandra. Jag föll pladask för dessa två som inte bara är otroligt mysiga och goa utan även otroligt avslappnade och härliga personer.

Inte bara en skicklig fotograf men också en otroligt härlig person!

Frida är inte bara en skicklig fotograf men också en otroligt härlig person som gjorde det riktigt roligt att stå framför kameran, något som både jag och min fästman inte alltid är så bekväma med. Bilderna och upplevelsen är något som vi kommer bära med oss resten av vårt liv och vi rekommenderar Frida starkt! 
– Johanna och Linus

Jag försöker alltid få mina par så avslappnade som möjligt med uppgifter och frågor som får dom att fokusera på annat än det faktum att de har en kamera riktade mot sig. Men dessa två gjorde det väldigt enkelt för mig med sina avslappnade personligheter och fantastiska kärlek. De kunde utan tvekan gå från att vara sådär underbar intima och mysiga till att asgarva. Och jag bara älskar det!

Precis det jag vill få ut av en kärleksfotografering. Det är därför vi träffas, för att ni ska få en rolig och mysig stund. Och för att fånga den magnifika kärlek ni har till varandra förstås!

Läs mer om kärleksfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige