Bröllopsfotograf Rönninge by, Täby | Utomhusvigsel

När Nina hörde av sig och berättade om deras bröllopsplaner på Rönninge By kan jag inte säga annat än att jag rös av glädje. Det var så mycket med det här bröllopet som var så enligt min egna favorit-stil. Denna magiska utomhusvigsel som de hade pyntat så vackert med mattor på gräset, bänkar med lyktor vid gången och den fantastiska brudbågen med blommor och tyg samt stubbar bredvid.

Sen för att inte tala om bröllopsmiddag i ladan på Rönninge By! Underbart dekorerad med tyg och ballonger i taket, med drömfångare och andra fina saker på väggarna. Dom hade en båge vid brudparets plats och massor med vackra detaljer som gav en så fin känsla. För att inte tala om godis-bordet! Vem gillar inte sånt?

Rönninge by utomhusvigsel brudbåge

Nina och Jonas är två otroligt mysiga personer som verkligen var ute efter att ha en rolig och avslappnad dag. Och med den inställningen så blev det precis det, en riktigt rolig dag!

Jag älskar deras stil på detaljer, att Nina fyllt ett bord med alla detaljer för dagen, smycken, inbjudan, ringar och annat skoj. Vilket är så himla fint och så roligt att ha bevarat i bilder efter dagen. De fina silkes-rockarna dom hade med Brides crew och Mrs. på ryggen. De här bilderna kommer ge dom minnen av hur kul man hade med sina brudtärnor under förberedelsen.

Jag åkte ifrån denna dag med ett leende på läpparna och en vilja att direkt sätta mig med bilderna då jag visste att de skulle bli så fina.

Läs mer om bröllopsfotografering hos mig här!

Dela det här inlägget med dina vänner

Bröllop och gravidfotografering

Stockholm Sverige